Doctorii nu sunt Dumzneu si nu pot face miracole.
Daca a intrat in coma inseamna ca a suferit un accidnet foarte grav si aici numai Dumnzeu mai poate face minuni.
Nu mai dracuii atata, mai ales daca te rogi pentru sanatatea femeii iubite, ca nu ajuta, dimpotriva.
Accidnetul a fost provocat cumva de masina defecta pe care ai cumparat-o tu?
Cine este vinovat de accident?
Nu e limpede, tu vorbești despe fiatul tău punto - ne spuneai ieri
https://www.tpu.ro/......rval-de-3/
Lasa naibii masina aia, eu vorbeam serios
Banii au fost si sunt intotdeauna mai presus ca viata, cu toate eforturife pe care le fac sa ne minta in fata ca nu e asa.
In Romania din cate am inteles mai e si spaga la.medici, in alte tari doar asteptarile imense pana iti primesti programarea la medic
"Va rog...Ajutati-ma...Va implor."
Sunt dispusa sa te ajut, in limita posibilitatilor mele, dar pentru asta, am nevoie de un context, sau macar sa spui cu ce as putea fi de ajutor.
Inteleg ca treci printr-o situatie dificila, dar incearca sa te aduni si sa spui de ce anume ai nevoie.
Eu te înțeleg, simt si eu aceeasi durere, l-am pierdut pe tatal meu, cineva foarte drag mie, datorita incompetentei din spitale si clinici, fie public sau privat (le-am incercat pe amandoua). In cateva luni sau cativa ani, la fel si mama va urma, fie prin chin cu durerile de zi cu zi, fie prin chinul din spital.
Cu sistemul care este acum, politic, economic, medical, educational, etc, va fi extrem de greu ca cineva sa faca o schimbare spre bine si normal, care sa tina ani de zile.
Cert este ca schimbarea se face numai prin cei care simt aceste dureri grave, dar si de catre cei care au putere de vointa mai mare, experienta, specializare si cunoastere intr-un domeni. Pacat ca aceste tipuri de oameni pleaca din tara spre mai bine pentru ca sunt calcati in picioare, si simt ca au pierdut...
Nu totul se rezuma la spaga/lacomie. Sunt situatii in care medicii nu pot face mare lucru, si nu, in strainatate medici nu sunt magicieni. Si in strainatate mor oamenii, si in strainatate platesti spitalizarea cu varf si indesat(sunt si execeptii). Ai impresia ca un medic va baga o persoana in coma deoarece nu a primit spaga?!
Ai ajuns in situatia in care au spus ca nu o opereaza daca nu le dai spaga?
Ma indoiesc.
Este dureros sa pierzi pe cineva drag dar asta nu insemna ca trebuie sa faci generalizari irationale.
(Lasand deoparte spagile).
Imi pare rau ce se intampla cu prietena ta si este trist, tinem pumnii.
Trebuie sa o iei usor putin si logic, eu cel putin nu pot sti ce fel de operatie a avut, dar cu orice operatie exista un risc asumat, si daca trebuie neaparat facuta operatia exista un acord al persoanei sau familiei pentru asta.
Daca a fost o urgenta operatia (de la un accident de exemplu) medicii au facut tot ce au putut pentru moment.
Nu pot spune ca a facut sau nu a facut pentru ca nu stiu dar pot da exemple de genu : Sunt multe lucruri care pot avea efect negativ dupa operatie cum ar fi varsta, fumatul, bautura, droguri, ierburi, mancarea zilnica inainte de operatie.
Dificultati pot aparea tot timpul dupa operatie depinde de pacient.
Sanatate!
Aventura nu se termina dupa moarte, impaca-te si fi constient de ce poate fi imbunatatit
Îmi pare rău. O îmbrățișare de la depărtare pentru tine și o rugăciune pentru prietena ta. ❤️
dicarmencitta1957 întreabă: