| juan_8547 a întrebat:

Va rog ajutati-maaa! pisica mea are de 2 zile o pielita alba pe amandoi ochi ce sa intanplat cu ia crying fundita. fara raspunsuri aiurite

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Aleeeeeeee a răspuns:

Buna happy nu are nimic asa se face la pisici, si pisica mea a avut asa dar o sa ii treaca happy

4 răspunsuri:
| OanaG a răspuns:

Poate i s-au prins ochii, sau nu stiu ce sa-ti zic, mai bine du-o la un veterinar, nu sta asa cu ea.Isi poate pierde vederea daca ajunge intr-o stare mai avansata sad

| Laura a răspuns:

Degeaba nu vrei răspunsuri aiurite, dacă întrebarea e aiurită. Du-o la veterinar. Și după, du-te tu la școală.

| greenmile00 a răspuns:

Nu ma pricep chiar asa de bine, dar cred ca e o boala la ochi, se numeste cataracta parca, oricum o sa i se albeasca ochii si o sa orbeasca. Du-o de urgenta la un veterinar, poate reuseste sa ii mai faca ceva, cu toate ca la cataracta nu prea mai are ce sa-i faca.

| xXRambo91Xx a răspuns:

Pai asa sunt cam toate pisicile de exemplu a mea a durat 2 saptamani pana ce nu a mai avut acea pielita, dar nu i s-a intamplat nimic.
Deci nu trebuie sa-ti faci grijiwinking