Acest Hamster nu va muri ci doar are o iritatie care nu este prea normala pentru ei du-te la un Medic Veterinar si trebuie sa ii faca Antibiotic pe 3 zile ( plz funda mi-s-a intamplat si mie )
Daca e umflata si rosie poate fi un abces. Abcesele se trateaza de catre medicul veterinar. Dar oricum iti zic de acu daca e abces o sa te cheme de mai multe ori, asta insemnand mai multi bani... sa nu zic ca poate ajunge la 2 milioane pana il faci bine. Totusi incearca, al meu a avut asa l-am dus la veterinar, am dat si 2 mil 200 de cate ori l-am dus si nu l-a facut bine. Am luat sigur gentamicina si i-am facut 6 injectii a cate 10 unitati dintr-un ml. Si acum hamsterul este bine mersi, pe locul respectiv i-am dat cu Mibazon si acu i-a crescut si blanita si e sanatos tun!
VA ROG AJUTOOOR! Hamsterului meu i-a aparut pe spate o buba iar in jurul ei nu mai are blana! este rasa campbell pitic, e fata si o cheama sisi
! VA ROG AJUTOOOR! Hamsterului meu i-a aparut pe spate o buba iar in jurul ei nu mai are blana! este rasa campbell pitic, e fata si o cheama sisi
Am fost la veterinar si a zis ca s-a taiat(nu stiu cum) iar apoi s-a scarpinat acolo infectandu-se putin.ne-a dat o crema sa o ung acolo zilnic si sa-i dau si cu apa oxigenata....acum i s-a facut cojita la rana si e pe cale sa se vindeceoricum va multumesc pentru ajutor
Du-te cu hamsterul la veterinar de urgenta.El te va sfatui cel mai bine
Du-te urgent la medicul veterinar. Ea se va extinde s-ar putea sa aiba o exzema sau o ciuperca medicul iti va da picaturi si o crema. Ai grija daca e ciuperca bine nu iti poti da seama dar nu sta foarte aproape de el, s-ar putea sa se dea de la animal la om. Si eu am un iepure care a avut o ciuperca, m-am jucat cu el iar apoi cand sa ma extins l-am dus la veterinar. Si azi merg la termatolog ca sa vada ce am eu pe picor deoarece am o buba care si ea sa extins.
Mult succes!
Mario1996 întreabă: