anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog ajutor! Am doar 16 ani si mi-au aparut vergeturi pe pulpe crying. Astea pentru ca m-am ingrasat cam 6-7 kg in cateva lunicrying.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Ensem a răspuns:

Nu ai ce face. Vergeturile au aparut, nici urma de intoarcere.
Multe fete au asemenea probleme. Cel mai bine cauta pe net diferite creme pentru diminuarea lor, dar nu o sa dispara. Dar in timp o sa se estompeze, ai incredere.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Slabesti 10 kg si se duc big grin

| BIOO a răspuns:

Buna! Se rezolva foarte facil dandu-te cu un unt de shea si aplicand o crema anticelulitica in zona aceea timp de 3 luni de zile concomitent! Si esti ca noua! Da-mi mesaj pe lazarescu_constantin si rezolvam problema!

| Laura0 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic...ar fi bine sa te duci la doctor...sau sa faci sport

| pinkpanther2000 a răspuns:

Nu te teme! eu am 11 ani si mi-a aparuse si mie niste vergeturi pe pulpe, dar nu te speria! mai alearga si tu putin seara prin parc si ai sa vezi cum iti trec!
succes!