Pai nu-l chema inca pe veterinar pana nu vezi cum se comporta. Pai in niciun caz nu-l mai tine langa perusica daca vezi ca il bate si ii agraveaza situatia. Pune-i in custi diferite. Vad ca l-ai rasfatat pe perusul tau cu atata mancare si e foarte bine. Continua tot asa si se va simti bine, apa curata, sa ii faci curatenie. Daca se simte tot asa, da cheama veterinarul. Si inainte sa pleci la scoala, pune-i apa curata si ceva de mancare ca sa-i ajunga perusului. Mult noroc
Ivana:
nu vrea sa manance, i-am dat un pic de mar, si a rontait un pic de patrunjel
nu prea poate sta pe picioare
Va rezista saracutul poate cuplu nu e compatibil de aia il bate gainusa nu stiu ce sa zic dai cat mai multe fructe si daca nusi revine in catevazile dul la veterinar dar atentie ff mare
Nu-i mai indesa pe gat apa ceai si ce mai vrei tu,piseaza un galbenus de ou fiert pana se tansforma intr-o pasta si dai cu seringa pe cat, insa nu foarte mult, pune-l intro colivie separat, cred ca este bonav si poate lua si perusica boala du-te la farmacie si cumpara bronhipur produs de la sera, si nu- mai da pe gat decat manacare, apa va bea el, daca mananca nu-ti fa probleme va trai.
Nu poti face nimic va muri la mine fix aceiasi istorie doar ca e femela si a murit dupa vreo 4-5 zile
Imi pare rau de perusul tau dar singura cale e sa il duci la medicul veterinar.