Buna, nu prea vad legatura acestui mit. In fine, cert este ca ti o zic din experienta aveam menstruatie abundenta cca 8 zile si nu schimbam doar un tampon pe zi ci 6 6..initial am crezut ca e hemoragie, dar pur si simplu asa era organismul meu. Cert este ca atunci când am avut primul contact sexual a durut exagerat de tare, indiferent cata menstruatia abundenta am avut eu. Durerea nu a fost foarte mare cand s-a penetrat locul ci dupa ce a iesit. Si crede ma ca m-a durut o sapt. Asa ca cel mai bine este sa o faci cand te simti tu pregatita si cel mai important langa omul pe care l iubesti si care sa aiba si o mica experienta sexuala. Pentru ca de cele mai multe ori, amintirea dezvirginarii este una foarte neplacuta pentru unele fete.
Durerea primului act sexual diferă de la femeie la femeie. Este un mit faptul că sângerarea abundentă este un indicator al faptului că himenul este pregătit. Trebuie să fii tu pregătită și să știi sigur că vrei asta, pentru că odată făcut, nu poți da înapoi. Sper că am ajutat.