| MasterGamer1995 a întrebat:

Va rog! Am nevoie de raspuns urgent!
Astazi, eu am venit de la doctor cu tata. Cand am iesit din cladire, erau cativa oameni pe masina noastra. Tata le-a spus ca poate ne sparge farul. El i-a spus "Esti simandicos? Ia fugi de aici cu farul tau". Si a scos un pistol. Nu stiu daca era Magnum sau Revolver, dar arata ca facut din metal. Avea acel lucru unde se pun gloantele deschis si era un glont lung intr-o gaurica, nu era bagat, presupun ca trebuie sa apesi. M-am speriat foarte tare. Acum sunt acasa. Vreau sa imi spuneti daca sa ma duc la psiholog si sa imi explicati daca era un pistol adevarat, si de ce?
Va rog din tot sufletul sa nu ma luati in ras.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Djasters a răspuns:

Trebuie sa realizezi ca in viitor e posibil sa fii implicat in lucruri mult mai grave fara voia ta. Asta e viata...importanta e atitudinea ta fata de situatiile cu care te confrunti. In lume sunt oameni bolnavi psihic,criminali,talhari... oameni diabolici. Si sunt si oameni frumosi cu bun simt. Asa e lumea...,si probabil nu se va achimba prea curand. Ideea e, ca tu sa devii puternic, si aici ma refer in mod special la interiorul tau. Pe mine unul, anumite experiente spirituale m-au facut foarte puternic, in sensul ca nu imi este frica nici macar de moarte, fiindca am inteles din exp. directa ce este dincolo de aceasta. Daca vrei sa scapi de frica, trebuie sa te indrepti spre o disciplina spirituala in care sa te cunosti pe tine/sa afli ceea ce esti cu adevarat. Eu nu iti spun sa aderi la o religie..., ci sa studiezi si sa experimentezi ceea ce crezi tu de cuviinta ca e util pentru. tine. In timp ai sa intelegi multe lucruri si vei realiza ca nu e nimic de care sa te temi. Acesta e sfatul meu.

19 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Daca era adevarat? Da, era, si chiar daca era cu gaz, era periculos. De ce? De metal. De ce esti asa sensibil? Asta a fost ieri, ai depasit momentul.

| MasterGamer1995 explică (pentru minrest):

A fost chiar azi. In seara asta. Ma gandesc ca poate ne-au tinut minte nr la masina

| minrest a răspuns (pentru MasterGamer1995):

Nu. Asta este exclus. Javra aia care a scos pistolula vrut sa se dea mare, dar nu are nici un motiv sa va caute. Voi insa ati putea face plangere la politie, ce au facut aia e caz penal. Dar nu stiu daca ii identifica. Salut.

| Oana92 a răspuns:

Te poti duce la un psiholog, mai ales daca esti foarte speriat. Te va ajuta.

Noi nu avem cum sa stim daca era un pistol real sau nu, dar daca aveti motive sa va fie frica in continuare mergeti la politie!

| untu a răspuns:

De ce nu ai facut o poza pe ascuns, fara sa stie si sa se vada acei oameni care stau pe masina voastra si apoi sa faci o cerere sau o reclamatie si sa depui la politie! Politia va verifica daca au legitimatie legala de port arme.

| MasterGamer1995 explică (pentru untu):

Am fugit repede. Eu nu am stiut ca stau pe masina.
Tata a spus ca stateau.

| anonim_4396 a răspuns (pentru MasterGamer1995):

Era de la Airsoft pistolul...

Nu va putea răni asa grav decât dacă era un model de top.

Dar orice fel de model ar fi fost dacă v-ar fi împușcat în ochi ați fi rămas orbi.

Stai liniștit ca a vrut doar sa va intimideze ca sa poată fugi...

Dacă ar fi vrut sa tragă ar fi tras.

Zilele astea umbla tot felul de golanasi pe strada...

Că-ți ani ai?

Ești mic.

Tine minte.
Dacă te pierzi cu firea în situații din astea ești Caput!

| MasterGamer1995 explică (pentru anonim_4396):

Nu-s mic happy
Acum sunt mai bine!

| Idkidk a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, oricum ai grija!

| Porcusorul a răspuns:

Cu siguranta nu era pistol letal. Acestea sunt interzise prin lege, exceptii find procurorii, politistii, personalul din armata si oficialitatile. Detinerea de arme letale, fara autorizatie, se pedepseste cu ani grei de inchisoare. Probabil ca era un revolver neletal, cu gloante oarbe, care lasa niste vanatai urate daca incasezi munitia lui. Acum esti in stare de soc, dar viata nu ti-a fost pusa in pericol.

| MasterGamer1995 explică (pentru Porcusorul):

Multumesc. Ti-as da funda numai ca mai astept raspunsuri

| BlaDe12345 a răspuns:

De ce nu vorbesti mai intai cu tatal tau despre asta, doar si el a fost acolo, intreaba-l si pe el cum se simte dupa cele intamplate si el ce ar face in locul tau, sfatuieste-te cu parintii mai intai, parerea mea.

| MasterGamer1995 explică (pentru BlaDe12345):

L-am intrebat. El a spus ca nu s-a speriat.
Acel pistol era adevarat?

| BlaDe12345 a răspuns (pentru MasterGamer1995):

Nu stiu ce sa zic pistoalele nu sunt domeniul meu nu am vazut niciunul in realitate, stiu doar ca cei de la airsoft pot face unele foarte reale poate era unul din acela...

Ai merita un report. Dar te las.

Imi pare rau, nu tu meriti un report. Am gresit cand am apasat

| yallview a răspuns:

Salut! Si eu am un prieten care are pistol cu bile si gaz si acela te raneste, dar foarte usor, il tine la masina in caz ca se ia cineva de el. Stai linistit, nu e nimic grav, ar fi trebuit ca tatal tau sa se duca la politie...