| karrigan a întrebat:

Va rog, am nevoie de sfaturi! Deci timp de doua saptamani am fost racit, ceea ce era normal avand in vedere vremea de afara. Spre sfarsitul racelii, in timp ce faceam un dus, s-a terminat apa calda insa trebuia sa mai clatesc un pic capul si am folosit apa mai rece. De atunci au mai trecut 2 saptamani in care am avut nasul infundat. Deci nu imi curge prea mult si nici n-am ce sa suflu, pur si simplu e infundat. Am fost la doctor si am luat antibiotice timp de 6 zile dar fara vreun efect. Am facut si inhalatii dar degeaba. Singurul lucru care ma ajuta e un spray numit "Afrin". Il folosesc seara ca sa pot dormi cat de cat linistit. Va rog mult spuneti-mi ce-as putea sa fac, in afara de a merge la doctor... am fost si degeaba. Va rog, nici nu mai stiu cum e sa fi normal sad O luna si ceva de raceala... Multumesc anticipat sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Idontcare11 a răspuns:

Un tratament babesc este sa tai feli da cartof sa le bagi intr-un ciorap si sa dormi cu el pe piept.

| karrigan explică (pentru Idontcare11):

Multumesc. O sa incerc si asta din moment ce nimic altceva n-a mers happy