| DraaaagooooS a întrebat:

Va rog am o problema am pisca era cam dolofana dar acum face un zgomot ciudat e prima data cand am pisica sta cu fundul ridicat... si nu stiu sigur dar cred ca naste va rog dau fundita! face un zgomot ciudat si nici nu se mai joaca si sta calma numai sare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| xLionel a răspuns:

Nu-i nicio problema pisica este in calduri.
Probabil asta este semnalul ei pentru motani, nu te teme pisica ta este sanatoasa.
O sa ai incurand pui happy

| DraaaagooooS explică (pentru xLionel):

Mie imi este frica sa nu fii mancat cv. eu stiu..ca am lasat-o 1 zii afara ieri si poate a mancat otrava sau alt ceva... si mi-e frica ca tin foarte foarte mult la ea.

| xLionel a răspuns (pentru DraaaagooooS):

Http://www.zooland.ro/Pisica_otravita___ce_facemA_-6931.html
uite aici.
Dar dupa parerea mea nu cred ca este otravita, cauta un partener.

A da si respira cam ciudat..adica se aude cand respira.

Da-mi add la simetrix_love@yahoo.com ca sa vorbim te rog.

10 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Miorrrrlau? Cauta motan. E apatica, nu te baga in seama, tot ce face e sa se alinte? Daca nu vrei nepotei, tine-o inca 3 zile in casa si ii trece. Atunci cand fata, pisica dispare, isi face culcus intr-o "zona sigura". daca era grasuta pe strada, acasa la tine, unde viata e buna, normal ca s-a ingrasathappy

| tr3ig a răspuns:

Posibil sa ii fi venit de harjonealabig grinbig grin dao si tu afara sa isi gaseasca un motan si o sa iti fete mai tarziuwinking

| anonima01 a răspuns:

Daca e dolofana nu inseamna ca face si pui, insa daca stii tu sigur ca trebuie sa fac e posibil.Mai posibil este sa fie in calduri dupa cum ai spus tu ca se comporta.O intrebare importanta cati ani are?

| DraaaagooooS explică (pentru anonima01):

Man am gasit-o pe o straduta... era asa de frumusica...si blanda si era dolofana rau de tot. si acum parca e mai dolofana si face asa un zgomot ciudat + ca ridica fundul si da cu ghierutele din spate incet pe covor. si no las afara ca o papa catelul.

| anonima01 a răspuns (pentru DraaaagooooS):

Cu siguranta este in calduri, ti-o spun sigur ca am si eu pisica.

| firefox6 a răspuns:

Nu iti face griji. zgomotul ala e un fel de miorlait. maaaauuuu. mouuu. ceva de genul. dureaza in jur de o sapt. si kitty amea a avut. dar ai mare grija ca se ma urca pe masa atunci si cand strigi la ea se apasa pe burta si iar da din picioare.