Nu-i nicio problema pisica este in calduri.
Probabil asta este semnalul ei pentru motani, nu te teme pisica ta este sanatoasa.
O sa ai incurand pui
Mie imi este frica sa nu fii mancat cv. eu stiu..ca am lasat-o 1 zii afara ieri si poate a mancat otrava sau alt ceva... si mi-e frica ca tin foarte foarte mult la ea.
Http://www.zooland.ro/Pisica_otravita___ce_facemA_-6931.html
uite aici.
Dar dupa parerea mea nu cred ca este otravita, cauta un partener.
A da si respira cam ciudat..adica se aude cand respira.
Da-mi add la simetrix_love@yahoo.com ca sa vorbim te rog.
Miorrrrlau? Cauta motan. E apatica, nu te baga in seama, tot ce face e sa se alinte? Daca nu vrei nepotei, tine-o inca 3 zile in casa si ii trece. Atunci cand fata, pisica dispare, isi face culcus intr-o "zona sigura". daca era grasuta pe strada, acasa la tine, unde viata e buna, normal ca s-a ingrasat
Posibil sa ii fi venit de harjoneala dao si tu afara sa isi gaseasca un motan si o sa iti fete mai tarziu
Daca e dolofana nu inseamna ca face si pui, insa daca stii tu sigur ca trebuie sa fac e posibil.Mai posibil este sa fie in calduri dupa cum ai spus tu ca se comporta.O intrebare importanta cati ani are?
Man am gasit-o pe o straduta... era asa de frumusica...si blanda si era dolofana rau de tot. si acum parca e mai dolofana si face asa un zgomot ciudat + ca ridica fundul si da cu ghierutele din spate incet pe covor. si no las afara ca o papa catelul.
Cu siguranta este in calduri, ti-o spun sigur ca am si eu pisica.
Nu iti face griji. zgomotul ala e un fel de miorlait. maaaauuuu. mouuu. ceva de genul. dureaza in jur de o sapt. si kitty amea a avut. dar ai mare grija ca se ma urca pe masa atunci si cand strigi la ea se apasa pe burta si iar da din picioare.