| Asdfasdefta a întrebat:

Va rog, am o problema.Am un frate si are o luna si cateva zile.Nu asta e problemalaughing. Vreau sa zic ca a inceput sa tuseasca si sa aiba mucisori. Ce puteam sa facem? Niste remedii "babesti"? Fundasad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| cohbi a răspuns:

Sfatul meu e sa consulti un medic pediatru.Prietenii mei au copii si stiu ca au apelat la medicii de la Medlife dar se pare ca astia mai lucreaza si pe la stat la Marie Curie sau CFR!

| Cherry56 a răspuns:

Du-l la doctor, e periculos sa folosesti chestii naturiste chiar daca sti ca sunt sigure pe copii asa mici

Abh
| Abh a răspuns:

Eu sunt cadru medical si nu am indraznit sa experimentez leacuri babesti cat au fost copiii mei asa de mici. Duceti-l la doctor, o banala raceala se poate transforma cu usurinta in ceva grav la sugari.Multa sanatate!

| kareina a răspuns:

Mai bine lasa remediile"babesti"pentru cand s. o face mai mare, acum este prea primejdios sa te joci cu asa ceva, pentru ca este ff mic.Intreaba doctorul, e mai sigur, altfel poate sa aiba consecinse f grave daca ii dai ceea ce nu stii sau auzi!