| ioana08 a întrebat:

Va rog, as vrea sa ma ajutati si pe mine daca se poate. Cand am intrat in vacanta am avut 69 de kg... in vacanta am ajuns la 55 prin inotat, alergat diferite sporturi Stiti cumva vreo dieta sau cura de slabire...care ma poate ajuta si pe mine. Va rog frumos am doar 15 ani sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mariazet45 a răspuns:

Nu te apuca de cure de slabire la 15 ani, daca ai dat 14 kg jos in vacanta cauta sa te mentii si mai incerci in vacanta viitoare prin sport, probabil ca in timpu anului scolar nu prea ai timp de asa ceva. Dar nu te apuca de cure la 15 ani. DUPA CE NU AI MAI TINUT CURA TE INGRASI MAI MULT DECAT AI FOST INAINTE. Poate e un argument i plus sa n-o faci. mult noroc si multa sanatate.

2 răspunsuri:
| monicaclaudia a răspuns:

Ioana scuze dar curele de slabiri facute dupa auzite e metodul cel mai greist de a slabi eu te sfatuiesc ca sa merigi la un medic specializat in asa ceva care dupa analze iti consiliaza o cura de slabire. Multe cure de slabire dau rezultate din cauza ca elimini lichidele din corp si dupa o luna nu ai rezolvat nimica ( ajungi iar la kg de prima data daca nu mai mult asa ca ( nu e de jucat cu curele de slabire.
PS: incearca doar ca, cind iti vine foame intre mese sa maninci un morcov. si seara sa maninci multe cruditati

| chybrytel a răspuns:

Ioana mult sport... daca esti lenesa nu o sa slabesti niciodata... fa mult sport si o sa slabesti.