Nu e nimic grav, o vei elimina in curand cand iti vei face necesitatile. Cu toate ca e posibil ca la 'evacuare' sa strangi din dinti putin. DAR baga de seama, daca de acum in colo vei simti ceva dureri, zi-le alor tai si fa o vizita la spital sau ceva, sa nu se blocheze pe undeva. Dar ai mari sanse ca totul sa se termine cu bine, eu cand eram mai mic ( 3-4 ani cred ) am inghit o pereche de zaruri, alea fiind mult mai periculoase decat o moneda, si am scapat cu bine in cele din urma, fara complicatii.
Ori o caci, ori iti ramane blocata in intestin.Dar totusi, cu ce ocazie ai inghitit tu o moneda?
M-am jucat si am vruto s-o rontai, am bagat-o-n gura, si m-am asezat in pat, si... bum, am inghitit-o fara sa vreau.
Ba ar trebui sa le spui, faptul e consumat nu ar avea de ce sa te mai certe. Du-te la doctor
Buna!
Nu stiu daca e ceva grav deoarece niciodata nu am mai auzit de acest caz!
Mergi la medicul tau de familie si el te va ajuta!
Succes!
)...o sa o dai afara, ce intra si iese, am auzit de altii care mancau rahat si nu aveau nimic, e ca si cum ai inghitit un samburehmmm sau poate niste laxative ar grabii procesul asta daca nu ai scos "averea" deja