Ia o aspirina
fa putina miscare prin casa nu sta numai intr-un loc
[stiu cum te simti ]
O lingurita de zahar si fa aceleasi exercitii pe care le-ai facut (chiar daca te doare) si va trece in curand
Salut! Din proprie experienta pot spune ca cel mai bun remediu este ca atunci cand faci febra sa lucrezi usor exercitiul care ti-a cauzat febra. Spre exemplu daca ai facut genoflexiuni cu greutate, a 2-a zi, cand ai febra incearca sa faci tot genoflectiuni dar cu greutate mai usoara, fara sa lucrezi muschiul prea tare. Pe mine asta m-a ajutat.Ca urmare incearca sa faci tot sport, cat poti...mergi mai mult,"joaca-te cu picioarele", asa iti va trece mai rapid...
Uite aici ai niste remedi pentru febra musculara http://www.romanialibera.ro/......94920.html sper ca iti sunt de folos
Buna!
Cand eram in clasa a 4-a aveam si eu la sport febra musculara am o bunica care face leacuri iar masajul este magic cate 1-2 ore pe zi este bine mie mi-a trecut in 4 zile cu masajul mamei si al bunici pune-o pe mama ta sa iti faca masaj sau cauta ceva la farmacia intreaba farmacista sigur exista ceva pentru calmare, fundita te rog?
Pa, pa!
Bună.
O baie caldă, o aspirină tamponată și câteva exerciții fizice pe zi până la cedarea febrei. Nu uita că încălzirea este mama reziztenței fizice fără febră.
Pa, pa.
Deniiiiii2675 întreabă: