E adevarat ca dupa anticonceptionale organismul poate suferi dezechilibre hormonale. Nu e nici o regula ca estrogenul e scazut daca iti inatrzie menstra. Nu are de ce sa-ti fie frica, situatia nu este grava si este perfect tratabila.
Intarzierea menstruatiei este determinata de o dereglare hormonala, dereglare care poate face fibroadenomul sa creasca. Nu intarzierea in sine afecteaza nodulul, dar cresterea nodulului si intarzierea menstrei au aceeasi cauza: un dezechilibru hormonal.
Iti intarzie de la tratamentul oprit cu anticonceptionale, e un dezechilibru hormonal, o sa inceapa sa te doara sanii dar o sa-ti revii ca intarzie 1-2 saptamani nu e nimic
Bună, Alexandra! Nu te supăra, la ce problemă ai tu, întrebarea asta trebuie să o pui faţă în faţă cu un medic, nu aici. Fugi la ginecolog, draga mea. O sugestie: ai grijă la modul tău de hrănire, renunţă la carnea de porc, vită, pui, mergi pe peşte, puţin lapte şi ouă şi multe legume şi fructe. Sănătate!
Te invit pe http://lecturirecenzate.ro/
TE sfatuiesc sa te duci la doctor si sa iti explice el ...nu e nimic rusinos...fa-o repede ca sa nu fie ceva grav.
Sunt programata miercuri la ginecolog.Deja am vb cu un dr oncolog.Mi-a zis ca nu-s pb si sa mai astept un pic pentru menstra. insa vroiam sa cer o parere...
Brigaela mersi de raspuns.sincer marturisesc ca mi-e frica. miercuri am programare la ginecolog...am mai auzit de persoane carora le-a intarziat ciclul dupa intreruperea anticonc. citisem undeva ca fibroadenomul e dependent de estrogen si ma gandeam ca la mine momentan estrogenul ar trebuie sa fie scazut dat fiind ca n-am ovulat...