| Flatronnnn a întrebat:

Va rog, cine stie sa-mi raspunda si mie.Cat costa avortul medicamentos la Marie Stopes? Am citit pe site ca intreruperea de sarcina este 350 lei. Dar asta include totul:ecografie si etc? Stiti unde in alta parte as putea face avort medicamentos in Bucuresti? Care ar fi preturile? Va rog nu ma judecati.Sunt constienta de ce vreau sa fac, nu este vina mea ca s-a intamplat asta si chiar nu pot tine aceasta sarcina.Va rog intelegeti-ma si ajutati-ma.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| PinkPanther a răspuns:

Intri aici :http://www.mariestopes.ro/contact-115-ro.html iei nr de telefon, suni si intrebi, e cel mai sigur asa

| alinutza92r a răspuns:

Stiu ca e destul de mult,ceea ce pot sa-ti spun este ca daca ai mai avut sarcini nu ai de ce sa te temi dar daca nu ai mai avut sarcini o sa te chinui mai tarziu sa ai un copil,in fine te priveste, stiu ca e cam scumpbig grin, bafta! sa faci o alegere bunasi corecta!

| Dada897 a răspuns:

Buna.Ai facut avortul medicamentos de care ai intrebat? si eu sunt in aceeasi situatie si m-am hotarat sa apelez si eu la acest tip de avort.Cum a fost? Raspunde-mi te rog.Mersi anticipat!

Întrebări similare