| dorin1995 a întrebat:

Va rog daca cineva a vazut aparatul care omoara cancerul va rog dati-mi linkul am nevoie urgenta de link si de locatia si de toate informatiile necesare numar de telefon si locul dar precizez am vazut la televizor ca este in Bucuresti aparatul dar va rog linkul acela am mare nevoie de ajutor! dau fundoii!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| vnvrgvskjdv a răspuns:

Nu stiu unde il poti gasi.Insa am altceva. Uite, ai auzit de oameni care s-au vindecat singuri de cancer, ulcer? Da este posibil.Trebuie doar sa afli cum.Toata chestia este sa gandesti pozitiv dar trebuie sa stii cum. Uite aici: http://yoyupy.wordpress.com/......ph-murphy/ Citeste cartea asta si crede cu adevarat in tine si se va vindeca orice boala.Eu nu am nevoie de asa ceva caci nu am rpobleme insa incecam sa ma autocontolez zican ''maine ma voi trezi in jur de ora 8'' (de obicei ma trezesc pe la 12)si chiar ma trezeam pe la 8 si 5 8 fara douzeci, chestii minuscule dar care ajuta in exercitiul de autocontrol.Incearca si ti se va schimba viata, nu e o prostie, e realitate.Succes :*!