| Elena_9796 a întrebat:

Va rog dati mi multe raspunsuriiicrying
vreau neaparat sa slabesc pana in vara, cat mai repede...maxim o luna... vreo 10 kg. ma apuc de sala de marti, dar nu stiu cat de bine va merge.deci daca nu merge dati mi va rog o reteta pe zi ce trebuie sa mananc ca sa slabesc reped, am vazut ca multi au slabit in jur de 15 kg in 2 saptamani.si chiar as vrea si eu astacrying
si daca puteti sa tineti cont si de scoala.ca is dupa amiaza.
va rog am mare nevoie de ajutorcrying((
am 1 53, si 57 kgcrying
si nu vreau sa aud rasp gen "vezi ti de scoala", conteaza problema mea, nu altceva...plus ca daca nu mananc am timp mai mult pentru invatatlaughing
mersi, si vreau raspunsuri.va rog!
dau fundita la cel aal carui sfat va merge.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

Slabitul rapid este pagubos si periculos. Mergi la sala. Slabeste cate 1 kg pe saptamana daca vrei sa tina si sa fii sanatoasa.

mariana
| mariana a răspuns:

In primul rand copii nu au voie sa faca nici un fel de cura de slabire. Organismul fiind in crestere are nevoie de o alimentatie consistenta, care sa-i ofere vitaminele, mineralele, proteinele, gucidele si oligoelementele necesare pentru o dezvoltare armonioasa.
Ce doresti tu este sa te autodistrugi, nu stiu cine ti-a bagat in cap aceasta necesitate de a deveni un schelet ambulant.
Tu nu stii ca acum nu mai sunt la moda fetele scheletice, nici chiar in lumea modei nu se mai folosesc manechine asa de subnutrite.
Pentru a avea un corp armonios este necesar sa faci miscare cat mai multa, sa practici vreun sport oarecare, chiar si "batutul" mingii cu colegii ori prietenii si sa te alimentezi cu lucrurile necesare sanatatii: legume si fructe crude, proteine din carne de pasare, peste, vita si orsice fel de carne slaba. Sa eviti sa consumi bauturile carbogazoase care au incorporate e-uri si o cantitate mare de zahar ori de indulcitori.
Dimineata sa mananci bine, consistent, la amiaza cele doua feluri, fara desert decat de 2-3 ori pe saptamana, iar cina s-o iei pana la orele 20, o masa mai usoara. Trei mese pe zi sunt necesare pentru un om sanatos.
Sa consumi mai multe lichide pentru a se elimina toxinele din organism, iar cura de dezintoxicare cu varza data de Gabriela, este foarte buna si te-ar putea ajuta. Nu trebuie sa cheltui o droaie de bani pentru a slabi, cum ti-a propus una dintre colegele noastra de pe TPU. Nu esti grasa, esti doar moleta si poti sa obtii o silueta de invidiat printr-un consum mai mare de energie si printr-o alimentatie sanatoasa.
Multa sanatate si sa te iubesti asa cum esti pentru ca impacarea cu tine insuti este unul din cele mai importante lucruri in viata.

| anka a răspuns:

@Elena nu e frumos ce faci. Abuzezi de nestiinta si naivitatea unui COPIL si ii dai sfaturi nesanatoase. Opinia ta ca FARMACISTA este ca eliminarea a 5 kg. in 9 zile e benefica pentru organismul unui copil? Pe urma cand va reveni la alimentatia ei obisnuita se va face dublu de cat a fost.

| zeenath a răspuns:

Ce varsta ai? Daca esti copil, la inaltimea care o ai si kg uita de cura de slabire drastica, mai degraba incearca sa ai mai multa grija in ceea ce mananci! Daca nu esti copil si te-ai facut mareeee:))) putin probabil, cauta pe blogul : www.angelahaq.blogspot.com Eu am incercat si a functionat!;)Aigrija de tine! Minte sanatoasa intr-un corp sanatos!

| gabriela a răspuns:

Ciorba de varza dulce de 2 ori pe zi! Apa, cand fierbe se adauga varza taiata marunt, eventual cu piept de pui taiat cubulete. Cand au fiert adaugi marar, cimbru, sare sau secretul gustului si bors dupa gust. doua farfurii/zi.garantat!

| elena_4396 a răspuns:

Sunt farmacista si iti recomand un program de slabire in 9 zile.Se slabeste 4-5 Kg si acest tratament costa 567 ron si sunt produse naturale pe care trebuie sa le iei in aceasta perioada. acest tratament se poate face si de doua ori pentru a ajunge la greutatea dorita.

| byoana a răspuns:

Meniu Pentru o Zi

ORA 7. 00-8. 00 Iaurt degresat, mar, cafea ne îndulcita sau cu zaharina
eMAG - Furnizorul solutiilor complete!

ORA 10. 00-11. 00 Suc de fructe proaspat, 2 mandarine.
ORA 13. 00-14. 00 Peste la cuptor sau friptura de vita la gratar, cu garnitura de legume proaspat fierte cu un cub Maggi si salata de legume cu foarte putin ulei
ORA 15. 00-16. 00 2 mere (grapefruit, mandarine), 1 pahar de lapte batut sau suc de rosii.
ORA 18. 00 200 g friptura de vita la gratar, 100 g branza de vaci.
ORA 20. 00 Iaurt degresat sau 1 cana de lapte cu fulgi de porumb.

La fel ca si in oricare alta dieta, nu abuzati de ea pe termen lung si nu exagerati in eforturile dvs de-a slabi, deoarece puteti obtine efectul contrar!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e bine sa slabesti 10 kg intr-o singura luna ca o sa faci vergeturi si o sa-ti atarne pielea apoi happy nu face greseala asta 3 luni cam asa e bine iubito pup you

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu incerca dietele, nu`s sanatoase.
Nu mai consuma bauturi carbogazoase, paine, dulciuri si produse fast food. Prima masa sa fie in jur de ora 12. Peste 1-2 ore, fa niste abdomene. A doua, pana-n 6. Nu trebuie sa specific ca iti trebuie ambitie si mult sport.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai manca! Baga doar apa! Este de preferat sa mori cu burta plina de apa, decat plina de nimic! Death-line-ul pe care tu il propui este de neconceput. Ai grija de ceea ce vrea corpul tau, nu de ceea ce vrea PROSTIA din capul tau! Cine te place, te va accepta asa cum esti.

| Elena_9796 explică:

@Kronstadt si ceilalti care au mai scris ca e mult intr o luna...
una a slabit 14 in 2 saptamana.si de aia am zis.adica poate fi pana in varathinking
dar credeam ca poate exista si o sansa asathinking
mersi mult smileyface si ceilalti! o sa incerc

| smileyface_4718 a răspuns:

Buna! Deci calm! Eu sunt de parere, ca daca slabesti asa de brusc, pui imediat, inapoi, deci incredere in tine si muuuulta rabdare!
Presupun ca esti intre 5-7 thinking de esti de dupa-masa, neesential, oricum! Deci! Nu cred ca trebuie sa tii cu strictete de un anumit regim, sa te simti si tu cat de cat ok, daca nu mananci grasimi in exces, dulciuri etc... e relativ bine. Uite, vezi cum te poti stapani, de exemplu, mananci dimineata inainte sa pleci, ceva usor, gen : cereale, lapte batut, fructe apoi eu zic la scoala, iti poti permite un sandwich, doar esti in crestere, apoi cand vi acasa, sa ai grija, atunci sa nu mananci in nestire, seara ar cam trebui fara paine, poti incerca iarasi niste cereale, fructe etc. Dar si eu cand am fost de dupa- masa si mancam pranzul seara, ca nu rezistam. Nu stiu ce sa zic in privinta ta! Vad ca esti deja putin constransa de greutatea ta! Eu zic sa nu slabesti asa fortat, pentru ca imediat pui kg la loc. Acum tu faci cum vrei! Eu iti urez succes! kiss

| ralucagabriela11 a răspuns:

Ai putea sa iti faci o salata zilnic si sa nu mananci de la fasfuduri nu neaparat sa te duci la sala baftawinking

| Oprita_Denisa_1905 a răspuns:

Am si eu aceeasi problema si nu stiu cum sa fac