| JohnCena02 a întrebat:

Va rog din inima ajutatima.Acum o ora aveam o guma orbit fresh mentol in gura si dupa cam 15 min am tinut-o strans intre dinti si am baut apa deoarece imi era sete si am inghitit guma si de atunci o simt in gat si imi vine sa tusesc patesc ceva va rog sunt foarte disperat plang mereu crying((((((((((( plssssss crying(( jur ca e adevarat va implor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Stai linistit! Acidul din stomac o va distruge in cateva zile. Senzatia din gat se datoreaza faptului ca a intrat apa fortat pe langa.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu este in gat.S-a dus in stomac si va fi digerata de acidul gastric.

| mona a răspuns:

Mananca o coaja de paine, nu patesti nimic

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Tușește dragă, poate reușești s-o proiectezi undeva! : ))

| William a răspuns:

Sa zici merci ca nu ti s-a lipit guma in par. E o senzatie neplacuta sa inghiti guma, si mie mi s-a intamplat, am inghiti si bomboane din greseala dar nu am avut nimic. O sa iti treaca pana maine.

| PedoBarbie a răspuns:

Mare scofală. Calm you!

| Rakanishuu a răspuns:

Chill, nu se întâmplă nimic.