Foarte bine ar fi sa ii ceri sfatul farmacistului, este si gratis [probabil pana cand iti da medicatia ... glumeam... probabil ]si nu afla nimeni de tine.
Deci is disperataaaaa
Trebuie sa stai linistita, avand starea de agitatie nu iesi cu nimic bun. Cand te scoli, te duci la farmacie si rezolvi frumos treaba.
Heyyy!
Is super ok acum. Nici nu am mai fost la o farmacie ci la un plafar si mi am luat de acolo sare de mare neiodata, m-am dat cu ea de vreo 3 ori pe zi si roseata si durerea aia s-a dus.
Practic cerceii mei erau in perioada de vindecare si nu trebuie sa fie mișcați mai deloc.
Tipa de acolo mi-a recomandat si betadina.
Acuma ma simt super.
Lol, am 3 intr o ureche si unu in alta.
Mai aștept vreo 7 săptămâni si dupa ii schimb cu alți cerecei sa arate badass.
Mai ca nu am plâns in ziua când am pus întrebarea aia. Lol
Acuma sunt superrrr. Iti vine a crede?
Buna! Pai, ma bucur sa aud asta; bine ca te-ai descurcat si la plafar, cred ca nici nu te-ai asteptat sa te ajute asa extraordinar, idk . Betadina chiar a fost o recomandare buna, sa stii, ti-a facut treaba cu mult mai usoara si sigura. La ea nu m-am gandit sa ti-o spun, dar asta este, nu sunt medic si nu stiam in primul rand cum arata zona .
Cat te simti bine in pielea ta este ok sa fi cum esti. Eh, nu avea nimic nici daca plangeai, eu ti-am spus sa stai linistita, ca daca plangeai sau nu, tot acel rezultat il aveai intr-un final, pe langa faptul ca te puteai simti mai rau daca incepeai cu asta. Imi vine totusi sa cred ca esti bine, eram oprimist in privinta ta . Mai vrei sa iti faci si alte gauri?
Mai vreau încă 2. Piercingurile care îmi plac sunt doar in ureche.
Imi mai place ring nose ul, dar când o sa am un job, nu cred ca o sa fiu acceptata, asa ca nu o sa l fac in privința asta.
Oricum de imi mai fac gauri, după 18 ani ani(acum am 17)si le fac la un salon sa nu mai am probleme
La job și în societatea românească vei fi oricum privită cam ciudat, mai bine rămâi cu ele în ureche, părerea mea. Da, mai bine la salon să le faci, să nu te mai complici atât singură.
Scoate i definitiv, se va astupa in cateva zile vei vedea. Eu am avut pierce in partea de sus a urechii (facuta la salon insa) tot asa dupa o saptamana inca aveam aceeasi durere ingrozitoare si am zis sa il dau jos sa mi se duca din durere, dimineata il scosesem seara cand am vrut sa-l pun era deja astupat. In buza mi-am facut pierce mai de mult tot asa intr o dimineata l am scos nu mai stiu de ce (nu aveam probleme) iar seara nu am mai putut sa l bag ca s-a astupat. Cred ca multumita salivei. Scoate ti cercerii, dezinfecteaza cu spirt zona urechii si lasa asa, din cand in cand iti poti pune saliva poate pare ne igienic dar pe mine m-a ajutat tare mult.
Pot fi cerceii si de aur, daca urechea ta nu accepta, nu poti face nimic, n are sens sa continui nu doar sa ti faci rau dar si sa risti o adevarata infectie