| FLAViЯ a întrebat:

Va rog din suflet, ajutor! Sunt fata si am 15 ani. Un an in urma m-am imbolnavit de cistita si pielonefrita. Nu am usturimi la urinare si urinez la fiecare jum. de ora. Nu ma ajuta absolut nimic. Am urmat tratamente cu antibiotice scumpe si nu au dat rezultat! Analizede de fiecare data nu ieseau prea bune. La moment nu dispun deloc de bani. Nu mai stiu ce sa fac. Daca ati fost intr'o astfel de situatie va rog mult sa imi spuneti ce tratament ati urmat! As avea nevoie de o reteta naturista pe care sa mi-o pot permite. Am auzit ca bicarbonatul de sodiu este bun dar nu stiu cum se foloseste si de asemenea sucul de sfecla rosie. Ati incercat? Va implor, nu mai am nici o solutie si nu mai am nici un ban!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Kittynika a răspuns:

Daca nu ajuns pana la rinichi incearca urmatorul tratament.
Cumpara praf de scortisoara pe care il pui in apa calda, 3 linguritze pline si cateva linguri de miere de albine.Bea cate o cana pe zi.Nu stiu exact cate zile, dar cat vrei daca iti place gustul.
Acestea doua impreuna elimina bacterile din tractul urinar, sunt foarte puternice.
Poty incerca si urinal akut, mie mi-a fost de maaaare ajutor.
Sau ceai de merisor sa bei, merisor are in compozitie si urinal akut. Dar sa bey ceay de 3 ori pe zi doar o saptamana nu mai mult.

| Roxiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Daca ai o reteta data de la doctoru de familie poti sa. ti iei cu 3 lei si ceva o cutie de Augumentin. Iei o pastila la 12 ore timp de zile! o sa mearga! si daca te doare ceva pe langa poti sa iei No-spa vreo 5 pastile dar sa iei numai jumatete de pastiluta cand te doare ceva :*