| Gabrielg29 a întrebat:

Va rog din suflet sa ma ajutati in legatura cu aceasta problema.

Urinez des de pe 22 aprilie, am luat intre timp si antibiotice dar degeaba, pentru ca in fiecare moment simt ca ma scapa.

Exista vreun ceai ceva din plante medicinale care sa ma ajute in legatura cu aceasta problema?

Va dau vot inteligent+folositor la toti, ce vreti numai va implor ajutati-ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Jenny23 a răspuns:

Ceai de musetel dar mai bine du-te la doctor ca s-ar putea sa fi racita la rinichi sau la burta

| loredana_4897 a răspuns:

Pai eu cred ca ai racit la burta.aceasta raceala se produce atunci cand iti este frig la picioare si nu iei in seama as recomanda o crema pe baza de aloe vera de la forever living products.ea se numeste ''crema rosie'' si cu toate ca e scumpa, merita.si eu am avut aceeasi problema si cu acea crema am rezolvat.ma poti contacta la numarul:0733651991

| adevar a răspuns:

In prmimul rand ca nu trebuia sa iei antibiotice asa, dupa ureche. Probabil ca ai o infectie si trebuie sa depistezi la ce medicamente e sensibil microbul. Mergi la medicul de familie, sa iti dea trimitere la unlaborator. Faci de dimineata pipi intr-o cutiuta, o duci la laoborator, ei vad ce bacterie ai si testeaza pe ea mai multe antibiotice, sa vada de la care moare mai repede. Pe alea o sa trebuiasca sa le iei, cu strictete si nu doar cateva zile, ca altfel bacteria ta o sa dezvolte imunitate si nu o sa mai moara cu nici un fel de antibiotic.