| NicoletaN96 a întrebat:

Va rog din suflet sa ma ajutati sunt f disperata...am un catelus de vreo 5 ani si a fost diagnosticat cu jigodie asta fiind acum 1 saptamana si cv...a inceput prin stare generala proasta voma scaun cu sange curgerea nasului. Dar de cateva zile vreo 4 e super bine mananca mult si aproape orice alearga latra cere afara chiar si dupa catele umbla in fine nu stiu ce se intampla pe mai departe adica faza pulmonara nici macar n a avut o s ar putea sa fi scapat sau sa nu fi avut jigodie ci altc lamuriti ma va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| aladinbeci a răspuns:

Nicoleta, si eu zic ca ar trebui sa-l duci la un medic veterinar si sa-i relatezi lui despre starea catelusului(adica despre bolile de care a suferit) si despre modificarile de sanatate prin care a trecut. El ar trebui sa te lamureasca ce s-a intamplat si ce trebuie facut in continuare.
Eu iti doresc sa-ti vezi catelusul pe deplin sanatos.

| inuman a răspuns:

Ar trebui sa il duci la un veterinar.