| Marselina a întrebat:

Va rog din tot sufletul sa ma ajutati ieri la ora de sport am primit o minge in deget si ma doare rau si s-a si umflat nu pot sa-l misc decat putin iar la doctor imi e frica sa merg ca sa fac? crying va rog ajutati-ma puppy dog eyes

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Încearcă să pui o compresă cu gheaţă pe el, dacă nu trece mergi la medic şi încearcă să nu+l bruscheyi câteva zile, o să treacă.
Te pup!

| Marselina explică (pentru anonim_4396):

Imi sugerezi sa nu-l misc? ca nu prea pot si daca inccerc ma doare

| ѕмιℓєє a răspuns:

O compresă cu gheaţă ar ajuta, dar totuşi, mergi la doctor fiindcă nu îţi face nimic, poate doar se uită să vadă dacă nu este rupt, să fim serioşi, medicina a evoluat, nu are ce rău să îţi facă.

O zi frumoasă!

| baterie777 a răspuns:

Crede-ma, cea mai buna solutie este sa mergi la doctor, nu poate sa-ti faca niciun rau, ABSOLUT NIMIC! Nici injectie, nimic. Ori ti-l maseaza, ori ti-l pune in ghips (ceea ce nu e deloc rau, nu doare deloc)