| geoshy99 a întrebat:

Va rog fara raspuns uri stupide!
Cainele meu nu mananca de 3 zile bea doar apa si varsa foarte des.
Ideea este ca acum 2 zile a fost ceva mai bine a mancat a fost chiar jucaus cum era de obicei seara a inceput o noua stare de anxeitate, voma, diaree.
A slabit foarte rau si tremura mai tot timpul nu stiu ce sa fac eu stau la tara la 70 de km de oras.
As dori sa imi spune ti daca ati patit acelasi lucru cu animalul vostru daca este ceva grav.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cainele tau a mancat ceva rau sau vreun os, care i s-a infipt undeva in gat sau pe trahee si daca nu mergi de urgenta cu el la veterinar, poate sa moara.

| randomXone a răspuns:

Am avut si eu un husky si exact aceeași problemă a avut-o, exact după ce i-am dat pastila de deparazitare si i-am făcut primul vaccin, eu cred ca a mâncat otrava sau e un virus. În fine, cert e ca trebuie dus cât mai repede la un veterinar!