| valentinalina a întrebat:

Va rog ff mult sa ma ajutati intr. o problema am acnee am fost la dermatololog si mi. a dat o retea coshurile de pe fata au trecut dar cele de pe spate nu imi puteti recomanda ceva pentru spate daca se poate tratamente naturista funda +rasp. folositor (rasp.folositor voi pune la toate rasp. pup

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AlexaS a răspuns:

Depinde ce ti-a dat tu acele cosuri le ai poate externe doar sau poti fi un microb pe care il ai in corp
am avut o pr care a avut aceste cosuri pe spate datorate unei afectiuni ale stomacului care trebuia tratata si eu am o problema similara cu ea am avut o enterocolita pe care nu am tratat-o si mi-au iesit foarte multe cosuri pe spate de atunci am tinut regim si mai mi-au trecut apoi am fost la mare si mi le-a uscat soarele si apa de mare deci ar fi bine sa mergi la la medicul de familie daca ai avut ceva pb genul asta unde trebuia sa ti un regim si nu ai tinut s-ar putea sa fie si de la asta sau sa mergi la medicul tau dermatolog sa iti recomande altceva mie mi-a recomandat o doamna doctora exista un vaccin pentru acnee si spune ca scapi de ea de petele provocate de cosuri de tot ar trebui sa te interesezi la doctorul tau

2 răspunsuri:
| Arlechino a răspuns:

Nu stiu nimic despre vreun tratament naturist pentru cosuri, insa iti pot recomanda cu toata caldura sa mergi la dermatolog sa ti le cauterizeze. NU vor ramane semne.

| Claudia10girl a răspuns:

Eu as folosi un sapun cu arbore de ceai sau un gel cu arbore de ceai pentru spate. Si incearca sa folosesti un tricou nu asa lipit de corp sa stai o perioada cu spatele mai gol daca se poate