| Adrian_Stan_1996 a întrebat:

Va rog frumos ajutati-ma! Am cosuri pe frunte si nu stiu cum sa scap de ele! Dau funda + vot! MULTUMESC

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Tina98 a răspuns:

Buna.Exact aceeasi problema o am si eu, tot pe frunte. Pana acum am fost la vreo 5-6 dermatologi care mi-au dat diferite sapunuri si pastile, dar nu au avut niciun efect din pacate. De curand am folosit un sapun cu sulf si ulei de masline pe care il gasesti in farmacii, de la acest s-au mai uscat dar dupa scurt timp au reaparut.N-ai ce sa le faci...suntem in perioada adolescentei cand hormonii isi fac de cap. Daca vrei sa mai vorbim baga id-ul meu : iustina_tina98@yahoo.com

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din pacate si eu am sau mai bine zis si noi avem, si eu m-am dus la doctor si nu prea mi-au trecut dar eu m-am dat cu pisat si chiar trec. bine ca poate parea o prostie dar la mine au mai trecut si iar spun functioneaza! Cei care aveti probleme dati-va cu propria urina si trece nu coasta nimic si nu va stii nimeni.

| Aditzu321 a răspuns:

Puteti incerca si autohemoterapie. Este un tratament pentru acnee si alte afectiuni legate de scaderea imunitatii...Autohemoterapia stimuleaza interleukinele si macrofagele, accelerand procesul de distrugere al celulelor alterate si creste imunitatea. Puteti cere mai multe informatii celor de la wwww.kalina.ro