| nicoleta24 a întrebat:

Va rog frumos ajutati-ma nu stiu ce sa mai fac cu copilul meu. Imi spune mereu in timpul zilei ca il doare burta, iar cand merge la toaleta face treaba mare foarte moale(ca o apa). Ce sa ii dau? Stiti careva ce poate sa aiba si sa il pot trata cu ceva leacuri din casa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Mary496 a răspuns:

Mai bine il duci la spital, cine stie ce Dumnezeu poate sa aiba. Du-l la spital mai bine, nu-l lasa asa, da-le incolo de leacurile lu' peste!

| Dragos_7854 a răspuns:

Dati Furazolidon. E pentru aceasta problema. Se gaseste la Farmacie.

| gsmro a răspuns:

Mai bine du-l la un doctor si fai niste analize. Stiu ca uneori viermii intestinali dau asemenea simtome.

| fabiola a răspuns:

Cred ca este vorba de o toxinfectie alimentara! Mergi cu el la medic, da-i ceai de menta, covrigi si zeama de orez! Sa bea apa plata!

Abh
| Abh a răspuns:

Du-l la medicul de familie, ii va indica probabil, o coprocultura si un examen coproparazitologic. Pana atunci, ceai de menta neindulcit si Smecta pentru rehidratare.Sanatate!

| CarmenR a răspuns:

Cred ca e vorba de diaree. E bun Furalizadon. Pentru siguranta ta si a lui ar fi bine sa mergeti si la doctor. De cate ori mai ai vreo nelamurire legata de copilasul tau, trage cu ochiul si la http://qbebe.ro/. Multa sanatate!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Du copilul la doctor. Nu tratezi un copil dupa ureche, cu leacuri babesti, fara sa stii ce are. Pana maine dimineata, fa-i un ceai de menta si fierbe-i orez (in apa cu sare).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai dul la doctor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O lingurita de afine ca te strange la stomac dar nu mai mult, apoi dus la doctor urgent.