Purple.candy09
spune-le sa iesiti o data in oras seara.si mai ales acum ca e iarna si ca luminile s-au aprins in oras e si mai frumos.Sau daca puteti, sa mergeti la munte impreuna.Ar fi foarte dragut.Ar tine-o pe mama ta departe de pastile si tatal nu ar mai fi asa trist. xoxo
Buna!
In randurile de mai sus parca m-ai descris pe mine.
Sunt la fel.
Daca ai nevoie sa vorbesti da-mi id-ul tau pe privat.
Eh.
Ce pot spune mai mult.
Nici eu nu ies din casa decat la ocazii speciale.
=)
Dar eu nu mai sunt un copil.
Sau cel putin sunt un copil mai mare
Probabil ai intre 12 - 16 ani.
Mersi pentru fundita.Esti chiar o draguta si te rog sa imi spui daca merge pentru ca imi pasa.
Nu, nu, nu, nu, trebuie sa te gandesti la sinucidere. Fi tare, tu trebuie sa fii cea care sa o inteleaga pe mama ta, sa iesi cu ea sa te plimbi, sa ti-o faci cea mai buna prietena, poate asa isi mai revine daca discutati, o ajuti. Ajuta-l si pe tata, discuta cu el, e suparat ca nu are nici el probabil cu cine sa schimbe o vorba, schimba in primul rand atmosfera din casa. Nu te gandi numai la lucruri rele ci si la bune, o sa vezi ca va fi bine, dar trebuie sa fii mai optimista sa te schimbi putin si tu in gandirea pe care o ai acum. Daca nu ai prieteni scrie aici, imposibil sa nu gasesti prieteni macar sa corespondezi cu ei. Gaseste ceva sa faci sa-ti umpli timpul ca sa mai uiti de necaz. Uite fa-ti un site de ex. pe blogspot poate ai o pasiune si scrii despre ea. Fa o bucurie mamei si fa-i o prajitura, uite iti dau o reteta unde nu trebuie sa coci sau sa framanti. http://www.youtube.com/watch?v=adGwlhzE2dQ Du-te la biserica si roaga-te pentru familia ta, sa stii ca Dumnezeu exista si te va ajuta, nu mai fi asa disperata, poate esti tanara si ai toata viata inainte. Incearca si gaseste-ti o prietena cu care sa vorbesti, sa mai iesi si tu din casa, fi mai vesela, nu te lasa. Apropo ia-ti o pisica in casa sa vezi ce iti va placea, ai un suflet langa tine. Te pup si be strong.
Buna!
Stiu ca e greu pentru tine. Treci printr-o situatie grea. Daca te intereseaza, citeste ultima mea intrebare.
Deci, nu trebuie sa te gandesti la sinucidere. Nu, nu e bine. Stiu ca treci printr-o situatie grea. Dar, daca te sinucizi, crezi ca e mai bine? Nu, draga mea. Gandeste-te numai putin la mama ta. Ar fi distrusa, si tatal tau la fel. Incearca sa iti afci prieteni noi. Daca nu reali, macar virtuali. Daca vrei sa vorbim, da-mi un mesaj privat si iti dau id-ul meu.
Te pup, papa.
Imi pare foarte rau pentru tine, mama ta nu are nicio vina. Tu trebuie sa incerci sa iti sprijini parintii, stiu ca e greu, dar cu ajutorul lui Dumnezeu orice se poate.
kate. katesmile