Buna!
Pai emo nu poti fi ditrodata asa cum ti se ''scoala'' scuze expresia
Poate vrea sa aiba stilul unui emo, sa fie mai singuratica sau chesti din astea tipic adolecentilor
In al doilea rand sa te imbraci mai ciudat si in negru si sa ai o coafura ciudata, si sa fi singuratica nu inseamna ca esti EMO!
Eu zic sa stai de vorba serios cu ea iar daca nu o faci sa inteleaga ca l-ar ajuta mai mult pe prietenul ei daca ar fi fata de dinaintea, eu zic sa stai de vorba cu mama ei si sa faceti intrunfel !
Sper ca te-am ajutat!
Bye, bye! :*
P.S.: daca nu imi acorzi mie fundita plz macar un vot :X!
Prost loc ti-ai ales pentru rezolvarea unei astfel de probleme...
E o chestiune sensibila ce trebuie rezolvata cu mare atentie de un psiholog sau chiar o persoana matura si inteligenta...
Chiar, ea stie ce inseamna sa fie emo - pentru ca nu ar trebui sa aiba nici o legatura curentul emo cu faptul ca prietenul ei este in coma...
Ce vrea prietena ta s-a faca este o mare prostie,nu-si va ajuta iubitul sunb nici o forma daca va sta bosumflata si trista,din potriva ar trebui sa fie puternica in aceasta perioada si sa se gandeasca ca avand si ea o stare la fel de necajita va atrage negativitate asupra ei si a celor din jur, deci tu ai putea sa o ajuti ridicandui moralul spunandu-i chestii pozitive si in nici un caz nu o mai incuraja sa planga si sa fie trista, deschidei ochi si cand o vezi ca plange spune-i ca pur si simplu nu va putea sa-si scoata iubitul din coma plangand si incercand sa-si faca rau.nu mai incuraja astfel de comportamente inutile si imbibate de negativitate, invat-o sa gandeasca mai pozitiv si rational si sa fie mult mai realista.
Zi-i sa se maturizeze.chestia asta ca "vrea sa ajunga emo" suna ca si cum doar prin acel fel i-ar arata lui ca ea sufera, ori nu stiu sincer nu inteleg mentalitatea asta de emo.fi-ti seriosi mai copii scoteti-va prostiile astea din cap.in viata se intampla sa treci prin perioade frumoase, prin perioade dificile. toti suntem pusi mai devreme sau mai tarziu in ipostaze dureroase, avem cumpene in viata de care trecem sau nu in functie de cat de puternic este fiecare si dupa curajul pe care fiecare il are de as infrunta soarta.partea cu emo e o porcarie.ani la rand nu a existat curentul emo si brusc, cum s-a auzit de acest curent au aparut si zeci de asa zisi emo.adolescentii sunt imaturi inca nu s-au lovit cu diverse situatii in viata dificile ma refer,sunt naivi si daca le imprimi in minte o chestie ei imediat o iau ca pe o solutie si de asta au ajuns sa se omoare ca vai de mine e interesant sa fii emo si eu ma incadrez in categoria asta hai sa ma omor, hai sa ma imbrac in negru, sa ma machez in ultimul hal de josnic. urat si mai ales pentru o fata care ar trebui sa fie feminina si prin vestimentatie si caracter
Eu zic ca daca s-ar ruga, in loc sa se taie cu lama, l-ar putea ajuta mai mult pe prietenul sau. Poate nu strica sa-i spui sa mearga pe la biserica sau adunare.
Faci misto, este? nu numai pentru ala de la final... tot mesajul e o caterinca slabuta!
Cu ce o ajuta ca faceti baie impreuna?
Si cu ce vrei sa te ajute lumea de pe TPU pe tine?
Voi chiar va plictisiti rau...
Faceti baie impreuna? sunteti lesbi cumva? eu cred ca tu faci misto d noi
Mario1996 întreabă: