| MituPitu_3301 a întrebat:

Va rog frumos, este cineva care imi poate sugera un tratament ieftin si bun impotriva acneei?
Am aceasta problema de mult timp(3-4 ani)si se agraveaza, ieftin pentru ca nu am bani de tratamente costisitoare si bun pentru ca nimic de pana cum nu a functionat!
Multumesc!(Fundita)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Seth_1218 a răspuns:

Cere la farmacie un pliculet cu pudra de argila, e vreo 1, 5 lei dupa care amesteci cu zeama de lamaie. E foarte bun tratamentul asta^^ A da, si spala-te in fiecare zi cu musetel.

4 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Huo, medicii la orice prescriu anticonceptionale. Si nu intotdeauna iti fac bine.
Bea ceai, ai grija la dieta, fa un sport si problema se va ameliora. Extern folosesc mastile cu miere sau cu citrice, dar nu fa mai mult de 2 tratamente pe saptamana. Si ce zice magicianul este adevarat, psihicul pacientului ajuta cel mai mult la vindecare, de la boli grave la banale disconforturi, psihicul lucreaza in toate.
Domnul fie cu tine.

| HaiHui4Ever a răspuns:

Daca esti fata. consulta un medic ginecolog si iti va prescrie anticonceptionale.

| Sergiu2609 a răspuns:

Cere la farmacie Tetraciclina, e un antibiotic care previne aparitia lor, iei 2 dimineata si 2 seara.si e 25 de mii cutia. tongue

| magicianul19 a răspuns:

Acest tratament pe care ti-l spun cost nimic dar implica increderea ta. daca crcezi si vrei vei scapa. gandeste-te o perioda mai indelungata ca ai scapat de asa ceva cam 20-40 de zile si apoi vei observa o diferenta.totul se afla in minte tea si dorinta ca nu poti scapa de face sa ai asa ceva. iti recomand the secret -un film bun. P. S. daca nu ai incredere toata viata te vei confrunta cu asta