Disperat e cuvantul care te defineste,, dar nu dupa altceva decat dupa atentie.
De aceea cereai tu medicatie? Daca tot doresti sa iei pastile,ia-le terapeutic,cu indicatie de la medic. Consulta un psihiatru! Iti trateaza el depresia. Merita incercat. Interneaza te daca consideri ca este o urgenta. Cateva zile acolo si niste somnifere te vor face sa vezi lucrurile altfel si sa incerci si altceva,nu sa te gandesti la moarte. Cu sau fara analgezice,moartea este un chin psihic si fizic. Nu degeaba omul se fereste de moarte. Cei ce vor sa se sinucida, nu stiu cum sa faca fata propriilor probleme. Cautand solutii, in timp, muncind pentru tine, se rezolva toate. Vorbeste macar cu un psiholog. Nu cred ca esti in impas asa cum spui.
Ce-i frate, ti-a zis cineva ca 18 centimetri sunt prea mult? Mai taie din ea, da-o dracu'!
Am incercat sa ma sinucid de mai mult de 3 ori odata am stat inconstient in spital cateva zile nu puteam merge, cand incerci sa te sinucizi de mai mult de 3 ori și eșuezi esti idiot. Am luat de 2 opri pastile mi-a fost putin rau mi-am revenit dupa somn. a 3 a oara spital. a patra oara somnifere. am dormit 9 ore m-am trezit. nici sa imi tai venele nu am reușit acum zi tu ca nu sunt idiot.
Bagi 2 cuie in priza si pui mana stanga pe unul si mana dreapta pe altul, dar stai..nu merge am incercat deja, oricum nu ai nimic de pierdut, poti incerca, poate cu putin noroc nu sare siguranta sa sune ma-t.a la enel ca a picat curentul
Daca e bine ud, sau in cada de baie plina cu apa, nu mai are scapare. Insa nu e de dorit o asemenea "prajeala".
Daca e in apa sigur o sa ai cante Metalica
Oare miroase urat cand se parleste?
A porc parlit.
Am cunoscut cindva un criminalist, care spunea ca cei ce mor asa, lasa un miros tare urit in urma.
Nu merita sa fii prajit doar pentru ca viata e cruda. Mai bine prajeste viata, ca sa o faci comestibila.
Cindva, un mare jucator de baseball, a trecut printr-o perioada foarte neagra in jocul lui, rata orice lovitura, insa si-a pastrat optimismul incit ii uimea pe ceilalti, iar cand a fost intrebat de ce e atit de increzator in ciuda a ceea ce se intampla raspunsul a fost interesant: pentru ca stiu ca, la un moment dat, loviturile reusite vor reveni din nou, si asta se poate intampla oricind, chiar de la urmatoarea lovitura. Viata e plina de surprize, azi e dura, miine poate fi frumoasa, si, daca cumva tu o termini azi, cand chiar de miine ea poate sa te surprinda placut?
Nici sa nu îndrăznești sa faci așa ceva...crede-ma ca și eu am vrut și-mi pare rău ca am avut așa gânduri. Cred ca ești dezamăgit sau trist sau suferi.insa totul are o rezolvare, nu fi un las sa renunti și nu da satisfacție nimănui, nu cred ca părinți tai ar putea trece peste, poate tu scapi in câteva minute însă lași o moarte in suflet ce doare mai mult decât o moarte...nu te gandii doar la tine, iar dacă ție nu-ti pasa de alții, atunci n-ai motiv sa îți dorești moartea, timpul trece și totul se va rezolva si se va schimba in viața ta, nu fi bleg sa faci ceva ce vei regreta și va durea.
Da durerea dureaza de 9 luni si am innebunit in 3, 4 ani va trece cand o sa fiu fericit mai lasa-ma am fost si in spitale am incercat de 5 ori sa mori pastile. mai multe si cand iei supradoză sunt dureri si efecte de puțini cunoscute si insuportabile si era mai bine decât durerea sufletească nu am cerut sa fiu nascut, sa sufar daca ma poti ajuta cu o solutie bine mulțumesc, daca nu pleacă.
La mine durerea a tinut 3 ani, si un an si jumatate a crescut incontinuu, incet, incet, pana la limita suportabilitatii, si am supravietuit. O zi, doar o zi daca mai cresteau durerile, nu mai rezistam si puneam punct. Si nu am trecut pe degeaba acei ani, azi daca sut omul ce sunt, acelor ani o datorez.
Nu voi pretinde ca te inteleg, insa pot spune ca am trecut prin ceva asemanator. Si, daca ai nevoie de ajutor, sunt aici.
Ce necaz ai, despre ce durere vorbesti, de ce e cauzata?
Fratioare, decat sa iti bati capul cum sa mori, te sfatuiesc sa pui genunchii jos si sa te rogi la Dumnezeu sa se indure de tine. Citeste BIBLIA si cu siguranta te vei inveseli. Dumnezeu te aude si te asculta. "BIBLIA" spune, "Caci daca un nenorocit striga catre Dumnezeu, Dumnezeu il aude si il scapa de toate necazurile lui". Dumnezeu este turnul nostru de scapare, un ajutor care nu lipseste niciodata in nevoi. Roaga-te si cu siguranta Dumnezeu te va asculta!
Delia_Racu_1990 întreabă:
Amellie întreabă: