Ai luat o ciuperca de la excesul de transpiratie si de la igiena extrem de precara. Din pacate, ai lasat boala sa se cronicizeze si tratamentul nu este nici simplu, nici ieftin, nici naturist. Nu te poti trata singur, ci atunci cand ai sa te hotarasti, vei merge la un dermatolog.
Tinea cruris
o dermatita inghinala provocata de o ciupoerca (fung)
in tratament, de regula se combina un antifungic cu un corticosteroid.
Triderm este o crema/unguent care se foloseste in aceste cazuri. Dar mergi la dermatolog pentru un consult mai amanuntit si o reteta.
Uneori nu ne putem descurca singuri, asa cum am vrea.
Nu iti fie rusine sa apelezi la doctor, nu esti nici primul, nici ultimul care il vede.
Faci sport, si te speli din 2 in 2 zile oare cum suporti mirosul? iar "chilotii" Ai inceput sa ii schimbi odata pe zi, adica inainte nu ii schimbai in fiecare zi? Doamnee. traim in sec 21 igiena este pe primul loc. du-te la doctor.si sp lui maicata ca din asta e mama sa te ajute.
Deci,in primul rand e vorba despre tinea inguinalis (tinea cruris,dermatofitia inghinala dupa cum vezi are mai multe denumiri).In al doilea rand si eu am asa ceva,si eu fac sport, transpir, ma mananca etc.Vara ma si "oparesc" din cauza asta.Si nu in ultimul rand iei asa:Flucovim de 150 mg una pe saptamana timp de aproximativ 3 luni,si ceva creme antifungice cum ar fi Terbisil,Travacort,Exoderil,Lamisil, Biazol, etc.Totusi va trebui sa mergi la medic pentru a-ti da reteta, deoarece Flucovimul este ff scump poate ajunge la 11 lei pastila depinde de farmacie + crema si Exoderil e scumpa cam 17 lei tubul dar e cam cea mai buna dintre ele eu deja am experienta cu astea.Succes si sper sa-ti treaca!
Cauta la farmacie ori Travacort ori Travogen.una din cremele astea te poate ajuta.bafta
Nu radeti ca niste idioti ca nu e de ras, am patit-o si eu nu chiar asa de grav era ca si cum as fi fost oparit la incheietura superioara a picioarelor si nu faceam sport si ma spalam excesiv si asta a fost un motiv pentru care am facut-o "SPALATUL EXCESIV". Am incetat sa port lenjerie intima am apelat la niste creme hidratante si mi-a trecut.