anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog frumos sa ma ajutati, am 11 ani si 10 luni, si am o multime de cosuri pe fata mai mult pe frunte, ce inseamna asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Elena_6387 a răspuns:

Buna. Nu trebuie sa te sperii este ceva normal esti in perioada pubertatii de asta iti apar cosuri. spalate cu ceai de musetel sau du-te la farmacie si cumpara-ti ceva pentru cosuriwinking

7 răspunsuri:
| MARIUS_2685 a răspuns:

Nu stiu

| deewskk a răspuns:

Inseamna ca te maturizezi

| TheHunter38 a răspuns:

Stai linistit,e ceva normal pentru varsta ta, dar cu timpu vor dispara, poti folosi dif creme

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La aceasta varsta, mai ales daca ai si ciclu se poate sa fie de la hormoni.esti in crestere.foloseste crede-ma exfoliante si sapun. poti folosi pasta de dinti daca ai cosuri

| FataIntenisi1342 a răspuns:

E ok la varsta ta du-te la farmacie si i-ati o crema de cosuri cu antibiotic sau incearca leacuri babesti cum ar fi musetelul sau freacate pe frunte cu patrunjel.

| NoNaMe_7575 a răspuns:

Esti in perioada pubertatii

| AvEnGeR6532 a răspuns:

Inseamna ca esti infectata si trebuie sa stai in carantina laughingrolling on the floor