Imi pare rau de tine. Uite si eu am 12 ani si am 49 de kg si incerc la fel sa mai dau jos nitel. Nu iti trebuie neaparat o dieta anume. Multe fructe, legume si mese la ore regulate. Si seara sa nu mananci niciodata mai tarziu de 19:30. O sa te ajute asta..Si legat tot de mancare... Ceva mai fara grasimi si mult mai sanatos..Cu o dieta sanatoasa mult sport si buna vointa vei putea sa slabesti cu siguranta.Dar mai bine ai lua in calcul si sfatul unui medic. El va sti mai bine ce sa iti recomande. Spar sa te fi ajutat. Mult noroc la slabit. papa:*
Sport /mișcare / efort fizic == spre a „arde cât mai multe calorii"!
Nici un regim alimentar, dar să consumi mai mult mâncăruri și alimente, cu „ aport caloric mai mic".
Concret multe verzături, verdețuri, legume +fructe +murături!
Să nu halești slănină, mezeluri==bogate în E-uri și pline de mizerii, prăjeli =și astea sunt cancerigene, margarine = produs cancerigen, nu mânca mâncare friptă sau la cuptor.
Exclus alimente făcute la microunde.
Trebuie consumată numai mâncare fiartă ( sau eventual făcută la aburi) și alimente crude acolo unde se poate asta, respectiv la legume, fructe și verdețuri.
În rest mănânci ce vrei tu, cu evitarea conservelor, ( pe cât se poate).
Pastile sau alte remedii pentru slăbit == toate astea sunt dăunătoare organismului omenesc.
Incearca sa mananci mai putina paine, poate chiar deloc.Multe fructe, legume...la varsta ta nu ai nevoie de diete si prostii...si mult sport
In primul rand NU INTRERUPE SPORTUL! Foarte bine ca faci, te felicit.Asa vei ajunge la rezultatele dorite mult mai repede. Ok. In al doilea rand ar trebui sa stii deja ca esti prea tanara sa tii un ''regim'' in adevaratul sens al cuvantului, adica toate rahaturile de pe net. Ar trebui sa: elimini dulciurile si sucurile carbogazoase din alimentatie si prajelile(pe perioada in care vrei sa slabesti cel putin apoi te poti rasfata din cand in cand ), nu uita de apa (1 L - 2 L) pentru ca ajuta sa elimini toxinele din organism, nu mai manca dupa 19 sau daca INTRADEVAR vrei ceva ia un iaurt degresat sau o salata dar ATAT. Poti manca: legume gatite, supe la greu, peste (NU PRAJIT), salate, iaurt degresat, piept de pui si carne de vita (slab calorice), fructe (nu fa exces)eu zic sa nu scoti painea din alimentatie, o felie dimineata eu zic ca e chiar ok, cartofii copti, fierti sau natur la fel ca orezul nu sunt recomandati asa ca e bine sa mananci putin si rar. Daca faci toate astea e IMPOSIBIL sa nu slabesti intr-o saptamana 1 kilogram (sau mai mult ca ai zis ca faci sport). Tine minte: teoretic nici un aliment nu ingrasa ci doar cum le combinam noi. Daca mananci un piept de pui cu o salata mare e minunat dar pune tu acelasi piept de pui langa cartofi prajiti si 3 felii de paine... Cam aiurea rau.
Incearca sa fii prudenta cu alimentatia si dupa ce ai atins silueta dorita macar cateva saptamani. Sa nu se intoarca totul la loc. Aa si TE ROG DIN SUFLET, nu urma prostia ''Luni: apa cu ceai'' sau ceva de genu. Prostie mai mare nu am vazut. Nu uita ca inca te dezvolti si nu ar trebui sa iti privezi organismul de nutrientii necesari.
Bafta si la cat mai multe kg date jos!
Ai 12 ani si vrei sa tii dieta? Serios? Ai rabdare inca te dezvolti. Mai bine apuca-te de un sport, nu neaparat sa mergi la sala.
E adevarat ca trebuie sa ai grija si ce mananci dar nici sa te infometezi sau sa tii dieta nu e ok la varsta ta.
In cazul in care te ingrasi sau tot nu esti multumita de felul in care arati ai putea cere sfatul unui medic, eventual sa iti faci ceva analize.
Bună. În primul rând, nu te descuraja. Înarmează-te cu multă răbdare și ai să vezi rezultate destul de repede. Eu sunt la regim de asemenea, dar am slăbit 5-6 kg în 2 săptămâni și nu prea îmi convine. Poți ține timp de două săptămâni regimul cu supă de varză, dar trebuie mâncat din abundență, pentru că varza are calorii negative. Cu acest regim poți slăbi cca.5 kg pe săptămână, deși nu e recomandat. Sau un alt regim, pe care îl țin eu este următorul :
Luni : apă + ceai ( fără zahăr/miere etc. ) minim 2L
Marți : orez fiert ( cât vrei )
Miercuri : maxim 2 kg grapefruit
Joi : maxim 2 kg de mere ( nu dulci )
Vineri : salată de legume ( fără ulei/sare etc )
Sâmbătă : Lactate ( fără brânză de vaci/oaie/capră etc )
Duminică : un piept de pui fiert
Ține-l pe ăsta 2 săptămâni și slăbești lejer 5-6 kg.
Baftă.
Frate fara suparare dar te-a scapat maica-ta in cap cand erai mica sau ce? Ce-i cu prostia asta?! O zi numai apa. o alta zi numai mere?! De ce nu stai nemancata 3 zile si ai rezolvat! Ii recomanzi rahatul asta ca dupa ce il lasa si revine la vechile obiceiuri alimentare sa puna dublu si sa sa faca o batoza?! Plus ca numai zic ca fata a zis ca face sala, deci efort fizic. Zi-mi tu cum o sa poata sa ''traga de fiare'' luni de exemplu cand a baut numai apa. Gradul tau de inteligenta e redus tare daca tii prostia asta.
In primul rand sunt baiat...
Aa ops :''> Ee las' asa, sfaturile oricum se aplica
Da