Este posibil sa ai o boala grava, si anume chisturi ovariene. Este cazul sa te vada imediat ginecologul tau, daca am dreptate, ai probleme serioase care, in lipsa tratamentului vor duce la pierderea ovarului sau chiar mai rau
Buna
cel mai indicat e sa te consulte un medic ginecolog, doar asa vei putea afla ce anume se intampla si ce tratament sa urmezi, starea de greata poate fi cauzata si de fiere/stomac.
O zi frumoasa sa ai
Bună!
Cauze generale posibile în cazul întârzierii menstruaţiei : răceală, dereglare hormonală, stres, infecţie, probleme medicale ( chist ovarian, ovar polichistic, etc. ), sarcină,...
O întârziere acceptabilă, din diverse cauze : răceală abdominală ( NU răceala "comună" ) sau răceală la ovare ( anexită ), infecţie, medicamente, etc., este de MAXIM 7-10 zile; tot ce DEPĂŞEŞTE 10 zile reprezintă o "problemă medicală"!
Poate fi vorba de :
1 ) o dereglare hormonală - situaţie în care TREBUIE să consulţi un endocrinolog, care îţi va prescrie analize hormonale pentru a determina dozajul din sânge şi apoi vei primi tratament
2 ) probleme de natură ginecologică ( chist ovarian, ovar polichistic, etc. ) - dacă au mai fost astfel de întârzieri şi în trecut - situaţie în care TREBUIE să faci un control ginecologic, unde îţi va face o ecografie ovariană sau una vaginală pentru a verifica starea ovarelor/uterului şi trompelor uterine.
Vezi alte detalii în răspunsul pe care ţi l-am dat în data de 16 Octombrie 2013 :
http://www.tpu.ro/......9-relatii/
Toate cele bune.
Eu iti propun sa te ci la ginecolog. Sunt multe boli sau infectii. S-ar putea sa fi racit sau sa fie o dereglare a organismului din cauza unor probleme psihice sau de sanatate. Insa s-ar putea sa fie ceva mult mai grav si totusi e o zona sensibila asa ca du-te la ginecolog cat mai repede posibil!
User252426 întreabă: