| justgabriela a întrebat:

Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea situatie: dupa ce mi-a intarziat menstruatia 10 zile ( timp in care eu am presupus o sarcina ) a venit cam ciudat, mai putin cantitativ insa a durat cam 4 zile +2 zile( ca de obicei ) in care curgea maro si super putin. In fine, ca sa fiu precauta, in ultima zi de menstruatie am facut un test de sarcina pentru ca mi se parea ciudat ca mi-a intarziat: a iesit negativ. Iar acum. cam de 4 zile a inceput o durere in partea dreapta ca la apendicita, durerea se extinde apoi in toata burta, iar seara, dar numai seara am stari de voma( insa nu vars niciodata ca nu imi vine propriuzis, doar o stare de rau) si ma doare capul. Nu stiu care sa fie problema, v-as ruga sa ma ajutati.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este posibil sa ai o boala grava, si anume chisturi ovariene. Este cazul sa te vada imediat ginecologul tau, daca am dreptate, ai probleme serioase care, in lipsa tratamentului vor duce la pierderea ovarului sau chiar mai rau

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
cel mai indicat e sa te consulte un medic ginecolog, doar asa vei putea afla ce anume se intampla si ce tratament sa urmezi, starea de greata poate fi cauzata si de fiere/stomac.
O zi frumoasa sa aihappy

| thalyslly a răspuns:

Poate ai racit la ovare
du-te la ginecolog

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Cauze generale posibile în cazul întârzierii menstruaţiei : răceală, dereglare hormonală, stres, infecţie, probleme medicale ( chist ovarian, ovar polichistic, etc. ), sarcină,...

O întârziere acceptabilă, din diverse cauze : răceală abdominală ( NU răceala "comună" ) sau răceală la ovare ( anexită ), infecţie, medicamente, etc., este de MAXIM 7-10 zile; tot ce DEPĂŞEŞTE 10 zile reprezintă o "problemă medicală"!

Poate fi vorba de :
1 ) o dereglare hormonală - situaţie în care TREBUIE să consulţi un endocrinolog, care îţi va prescrie analize hormonale pentru a determina dozajul din sânge şi apoi vei primi tratament
2 ) probleme de natură ginecologică ( chist ovarian, ovar polichistic, etc. ) - dacă au mai fost astfel de întârzieri şi în trecut - situaţie în care TREBUIE să faci un control ginecologic, unde îţi va face o ecografie ovariană sau una vaginală pentru a verifica starea ovarelor/uterului şi trompelor uterine.

Vezi alte detalii în răspunsul pe care ţi l-am dat în data de 16 Octombrie 2013 :
http://www.tpu.ro/......9-relatii/

Toate cele bune.

| littlepie a răspuns:

Eu iti propun sa te ci la ginecolog. Sunt multe boli sau infectii. S-ar putea sa fi racit sau sa fie o dereglare a organismului din cauza unor probleme psihice sau de sanatate. Insa s-ar putea sa fie ceva mult mai grav si totusi e o zona sensibila asa ca du-te la ginecolog cat mai repede posibil!