anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog frumos sa ma ajutati! Nu mai suport! Am mereu gaze,când fac treaba mare fără gaze de toată regula nu se poate,de mă mai fac si de râs doamne iarta-mă când sunt la cineva, se aude pentru că mereu nimeresc să aibă baia lângă dormitor, zici sa sunt blestemata si mereu si când fac doar treaba mică nu se poate fără gaze înainte si este foarte penibil. Nu îmi pot face nevoile dacă e cineva acasă că se aude groaznic, îmi este atât de rușine, orice mănânc am gaze si dureri de stomac, înțepături. Ce pot face să nu mai am gaze? Că de când mă știu am.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Este normal sa ai gaze, ele se formeaza datorita mincarii si aerului care iti intra in gura in timp ce maninci, iar daca stii ca ai asemenea preobleme răreste vizitele ce cauti la altii acasa sa te auda cum dai basini, da le acasa la tine, si tu esti desteapta, sti ca ai probleme stai acasa, si vezi ce maninci, fast food cola astea iti fac gaze, fasolea carnea, evita le, sau daca le maninci stai acasa si da le in camera ta unde nu te aude nimeni.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Schimba dieta

| gabicoo a răspuns:

Cumpăra Carbocit de la farmacie.

| TimberWolf a răspuns:

O arzi in basini, asa laughing
Pote fi orice, mergi la medic.

| StudentLaMedicina a răspuns:

Trebuie să vezi dacă nu cumva ai intoleranță la lactoză sau colon iritabil.

Răspuns utilizator avertizat
| SillyGh3tt0Juice a răspuns:

Mergi la doctor? și schimba ți dieta