anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog frumos sa ma ajutati! Sau macar sa ma mai linistiti putin. Sunt cu nervii la pamant.Pe 15 aprilie am avut primul contact sexual, protejat, dar eu fiind foarte sceptica am luat atunci postinor 2. menstruatia trebuia sa-mi vina pe 17, dar mi-a venit pe 21 aprilie. Apoi, au urmat alte doua contacte, unul pe 27 aprilie, iar celalalt pe 9 mai..Amandoua cu protectie, si el oricum a iesit cand.a terminat. Problema este ca menstruatia trebuia sa imi vina pe 18 mai, dar nu mi-a venit nici pana azi! Imi este foarte frica... maine o sa ma duc sa-mi iau un test de sarcina...Este vreo posibilitate sa fi ramas insarcinata? Am 17 ani.Rog seriozitate.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Dencik a răspuns:

Nu ai cum daca ai intrat in contact sexual si masculul era cu protectie n-are cum sa fii insarcinata

| cataseff a răspuns:

Mai asteapta si tu o zi, maxim 2... daca nu vine... "o sa avem un nepoteeeel"