| AnnaMaria95 a întrebat:

Va rog frumos sa ma ascultati pentru ca sunt foarte ingrijorata
Luna trecuta mi a venit ciclu pe 31 iar luna asta pe data de 25
am simtit ca ma doare burta ca si cum as fi fost pe stop. La un interval de o ora am avut un act sexul, iar dupa aceea am avtt pe chilot cateva pete de sange doar in ziua aceea. Ce se intampla? sunt insarcinata? suntem pe 28 si nu mi a venit.
.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Fă un test de sarcină.
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Ai avut dureri de burta si asta este un simptom premenstrual, petele acelea pot fi si de la o iritare dar pot indica si o sarcina[asa am patit eu]acum e greu sa dau un verdict pentru ca durerile de burta ma face sa cred ca iti va veni ciclul

| OlariuRox a răspuns:

Du-te la ginecolog.

| AnnaMaria95 explică (pentru OlariuRox):

Roxy e posibil sa fiu gravida?

| TheAvenger00 a răspuns:

Buna!

Daca a fost primul tau contact sexual probabil este din cauza ruperii himenuluihappy
Sper ca te-am ajutat

| AnnaMaria95 explică (pentru TheAvenger00):

Nu este primul contact.

| Mihaela2o a răspuns:

Nu cred ca esti insarcinata, se intampla sa iti intarzie in cauza dereglari hormonale. Mai asteapta 7 zile si fa un test de sarcina. Mult succes

| MarDuke1987 a răspuns:

Nu prea stiu ce sa raspund la asta laughing