| csid2011 a întrebat:

Va rog frumos sa ma scuzati ca apelez si la acest site, dar am apelat la toate site-urile de tip "chat" "mail" "instant message", bunicul meu in varsta de 78 de ani, a avut un accident de masina si mainile lui la momentul actual numai exista, va rog din suflet din toata inima mea sa ma puteti ajuta cu ceva bani, am nevoie de 5000 de Euro pentru a i se pune niste proteze, ca sa poata sa aiba o viata cat se poate de normala, normal trebuie sa stranga 8000 de euro, dar 3000 de euro sunt imprumutati! Va rog frumos sa va ganditi ca ajutati un om!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bibutzu a răspuns:

Buna!
Scz dar.nu ne-ai lasat nimic prin care te putem contacta nici id, nici nr de tel, nici adresa. nimic.
Noi nu te putem ajuta pentru ca nu cunoastem cazul dar ai putea vb cu niste vanzatoare de la anumite magazine( pe care le vezitezi des) sa puna o cutie a milei ca cu prezentarea cazului scrisa ca oamenii sa introduca bani.

4 răspunsuri:
| katy a răspuns:

De ce nu faci cazul televizat.asa sigur vei primi ajutor.pe un site e greu ca lumea sa aiba incredere.

| csid2011 explică:

La banca nu am voie sa-mi fac cont bancar ca nu stiu ce nu indeplinesc, am vorbit cu "Germanos" si au zis ca imi pot da banii de pe creditul de pe telefon, adica puteti dona la numarul : +40765742206, cat puteti voi, 1 euro, 2, 10, cat va lasa inima, ganditi-va oameni buni ca faceti un fapt bun si dumnezeu o sa va ajute! Mentionez ca bunicul meu este nevinovat in accidentul de care v-am vorbit! As avea nevoie de 50-100 euro sa ma pot duce la Bucuresti, ca sunt din Moldova, si as avea nevoie sa ma duc la Bucuresti sa vorbesc cu Acces Direct si alte televiziuni, suntem falizi amandoi, de abia avem ce manca de pe o zi pe alta! Eu nu am internet, nu am calculator, vin la un vecin de al meu si intru pe site'uri si caut ajutor! Va rog sunt o persoana disperata, va rog ajutati-ma!

| alynutza_6068 a răspuns:

Si tu vrei sa te cred? orcine poate spune asa ceva

| csid2011 explică:

Imi pare rau, ca nu puteti avea incredere in mine! Oricum Dumnezeu sa va ajute si sa va ocroteasca, va multumesc si multumesc site'ului ca mi-au aprobat toate intrebarile, si multumesc voua pentru timpul acordat! Daca o sa doriti sa ma ajutati, stiti unde sa donati! Imi cer mii de scuze, daca v-am deranjat cu ceva, va rog frumos sa mai cititi randurile despre unicul meu tutore! Dumnezeu fie cu voi happy