| aqswdefrgthyjukilo a întrebat:

Va rog, heelppuppy dog eyes :m-am taiat foarte rau cu cititul la deget( cam pana la os) si a curs foarte mult sange.Am pun apa oxigenata de 2 ori, iar acum l'am bandajat in fasa de tifon si romplast. Ar trebui sa ma duc sa'mi fac baie, dar mi'e frica sa nu inceapa din nou sangerarea, ce sa fac?puppy dog eyes

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Jee354 a răspuns:

Mai bine nu face baie.Pentru ca sangerarea ar incepe iar.Si oricum, te-ar si durea. Stai cuminte acolo puppy dog eyes :* Sper sa iti treaca.Bafta!:*

8 răspunsuri:
| Estera123 a răspuns:

In cazul asta cel mai bine ar fi sa te duci la medic pentru a te trata corespunzator. Daca insa iti este frica te poti duce la farmacie sa intrebi ce poti face, cu siguranta cei de acolo sunt mai in masura sa iti raspunda.

| mixxjim a răspuns:

Puneti o punga (spun punga ca material, o bucata dintr-o sacosa de plastic, ceva de genul asta) peste si leaga-te sau pune leucoplast la baza, sa nu se ude ca intr-adevar, se poate deschide rana si sa sangereze din nou.

| pisicutzamik a răspuns:

Buna stai bandajat si fereste mana de apa daca te poti spala cu o mana ar fi cel mai indicat!

| ServicePC a răspuns:

Iti recomad o vizita la un doctor(ita) si sa ne auzim sanatosi

| SoKawaii a răspuns:

nu baga la apa! da te in continuare cu apa oxigenata dar si cu RIVANOL! cand te culci scoate bandajul, sanatate.

| laurake78 a răspuns:

Iti recomend bitter suedez.doar ca e cam scump. aplici copmresa cu bitter si legi cu fasa, cand se usuca, alta compresa.se inchide rana garantat in 2 zile.asa ceva nu ar trebui sa lipseasca din casa nimanui.insanatosire grabnica

| CarolinaXD a răspuns:

Baga.ti mana intro punga si leag.o cu un elastic de par la baza, tine mana sus in timp ce faci baie. Daca te mai stropesti unpic nu e problemabig grinsper ca ti.am fost de ajutor, insanatosire grabnica iti doresc:*

| Diana_Dumitrache_1998 a răspuns:

Depinde cat de tare v-ati taiat.cat de adanc.ca poate trebuie sa va coasa.nu stiu imi dau cu parerea