Nu sunt cârcei din lipsa de magneziu.
Ti-a intepenit piciorul sau ce ai patit?
Da, pot să zic că m-i sa înțepenit, dar parcă mi se strângeau oasele., mușchii.
Mă durea asemănător că cârceii ce mă m-ai ia noaptea dar niciodată nu m-a durut in talpă. Prima dată am crezut că mi-am sclitit piciorul că m-ai pățesc să am momente scurte în care simt degetele., cum să zic, nici nu știu exact ce simt eu tot ce îmi doream era să nu m-ai simt nimic, de acea spre fericirea mea puteam folosi o poziție a labei pentru a nu simți durerea acea ore tare
Ce as putea spune?
Ia magneziu si vitamine si va trece.
Chiar si seleniu.
De mult aș fi vrut să îmi iau magneziu sau ceva ce să-mi întărească oasele, pentru că am probleme cu ele. Genunchii nu îmi sunt stabili, am momente când simt că mi se duce încheietura de la loc și din reflecție lovesc să mi-o mut înapoi.
Aaa.
Deci pasari si comcentrat
Nu ciment
Pai oare vrei sa vorbim in privat?
Nu se pune sacul, nu e greu, era cu concentrat pentru păsări. Doar că atunci a început să mă doară, cum am mai zis. fără un motiv întemeiat.
Bună Eliora, unde simți acea durere? Și dacă chiar nu suporți acea durere, masează ți locul cu putina crema care conține dicoflenac, dacă durerea nu dispare după câteva aplicări ale cremei în zona respectiva. Consulta medicul de familie.
Cel m-ai puternic o simt în mijlocul tălpii, dar mă durea în m-ai multe părți. Nu am pățit asta până acum.
Și acum simt acea durere dar m-ai slab și parcă durerea a început să se ducă în tot corpul.
Cel mai bun răspuns ți l poate da doctorul, eu zic sa te duci sa consulți doctorul de familie, el îți poate da un răspuns precis.
Îți mulțumesc!