Mergi la Doctor. Sau cere la farmacie ceva, dar recomandabil e sa mergi la doctor.
Dacă nu mai suporti, puneţi o compresa cu spirt sau cu cartof decojit la gât.
Dăti cu Tantum Verde/Lemon si STAI IN CASA. Suge niste pastile pentru gat, vezi daca nu ai puroi pe amigdale, daca ai trebuie sa faci injecti sau sa te treaca pe Zinat.
Dar poti lua 7 zile 2 zinat-uri pe zi ( dimi.-seara.).
Daca n`ai zinat fa gargara cu albastru de metil sau cu apa cu sare.
Numai bine si insanatosire grabnica!
Nu mai iesii afara pentru un timp, mai rau iti inrautatesti situatia, stai in pat, pune-o pe maicata sa-ti ia de la farmacie coldrex si fervex, si sa-ti faca ceai cu ele. Sunt foarte bune, si au si gust bun, in vreo 2 zile trebuie sa-ti treaca, dar stai in casa in alea 2 zile
Poti sa iei orice leac da nu o sa ti treaca repede,mai bine ia un antibiotic,lasa ca nu o sa ti faca rau, fa si o baie fierbinte, bea un ceai cu lamaie
Ia strepsil de lamaie sastii ca e foarte bun si pe mine m-a durut gatul tare de tot si am luat strepsil si mi-a trecut or trecut 2 ani si nu ma mai doare
Buna!
Bea un ceai cald de tei cu lamaie si miere.Pentru gat ia si tu Strepsils sau Faringosept (nu sunt antibiotice). Insanatosire grabnica!
Pai daca nu ei pastile cum sa te faci bine pote un ceai de fructe caldut cu miere ia si un paracetamol ai guturai daca ai febra trebuie sa iei iar antibiotic pe ca febra te atentioneaza ca undeva in copul tau exista o infectie
Pentru gat, un Fervex face minuni, in special servit seara inainte de culcare + o frectie cu Carmol.
Ia-ti niste hambleti care nu-ti folosesc taie niste feli de cartofi si punele in auntru pune otet si legal la gat si la cap in incerca sa adormi
Stai in casa si bea ceaiuri calde pentru ameliorare durerii dar ele nu iti fac bine. Microbilor din gat le place caldura.Apa rece ai omoara dar nu-i recomandat.Ia si niste pastile mai bine. Funda!
Decasept...mie mi-a trecut repede cu astea!
si mamaliga calduta pe piept, pentru ca ai o bronsita!
@ค๔เภค:sa stii ca pana la urma i-am mai facut o vizita doctorului si mi-a dat zinnat si de doua zile iau cate 2 pastile pe zi si ma simt mai bine...inca beau ceaiuri pentru ca sunt infundata dar ma simt mai bine.multumesc mult tuturor:*