Spunele si parintilor in caz ca nu stiu si cum a spus si mayasul go medic! asa in cazul in care nu ai cumva aceste mancarimi din cauza parului pubian, depinde de varsa si depinde daca te-ai epilat cu aparat de ras...sau etcuneori apar unele mancarimi(stiu de la prietena mea)bafta
Nu e deloc exclusa o boala. Poate fi o candidoza aparuta datorita scaderii imunitatii sau administrarii de antibiotice. Nu ai alta posibilitate decat sa mergi la ginecolog. Nu te va consulta ca pe femei, iti va lua doar sexretie pentru examinare si apoi iti va recomanda un tratament.
Daca ai urmat un tratament cu antibiotic se poate sa fi facut o candidoza vaginala( nu are importanta ca esti virgina). Apeleaza la un medic ginecolog, acesta iti va prescrie un tratament.
Poate ia alergie la panty-daca porti, o canidoza sau o vulvo-vaginita(semn carcateristic este pruritul in special intensificat inaintea mentrei), pana te duci la ginecolog, fa spalaturi cu Tantum rosa de 2xzi si aplica unguent de galbenele in interiorul vaginului si in exterior.Vad ca spui ca ai un sapun special, poate de la prea multa igiena flora vaginala s-a dat peste cap, nu orice produs este recomandat pentru uzul intim-chiar daca se face reclama la el. Sper ca nu trebuie sa specific ca lenjeria trebuie sa fie din bumbac si exclus tanga-cel putin in perioada bolii.
Un sfat pentru toate fetele! Nu va mai spalati in zona intima cu niciun fel de sapun sau gel pentru ca va distrugeti complet flora vaginala si va mai si imbolnaviti. Cel mai bine este sa va spalati cu apa sau cu ceai de musetel si din cand in cand puteti sa va dati cu unguent de galbenele cum spunea si anna.