| jorjy a întrebat:

Va rog mult ajutati-ma! Nu mai suport! De joi incoace am o mancarime oribila in zona intima(sunt fata). Cand stau pe scaun sau in picioare nu e chiar asa rau dar cand ma intind e oribil. Nu am mai dormit calumea de 2 nopti. Am incercat sa ma spal cu ceai de musetel pentru ca stiu ca calmeaza. Am sapun special pentru zona aceea, m-am spalat si de 3 ori pe zi dar nu are efect. Nu stiu ce sa mai fac mai ales ca nu stiu de la ce m-a apucat asa deodata.(sunt virgina deci cred ca e exclusa vreo boala). Daca a mai patit cineva asa ceva si stie cum se trateaza as aprecia mult aca mi-ati spune si mie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la doctor.

| hugo a răspuns:

Spunele si parintilor in caz ca nu stiu si cum a spus si mayasul go medic!happy asa in cazul in care nu ai cumva aceste mancarimi din cauza parului pubian, depinde de varsa si depinde daca te-ai epilat cu aparat de ras...sau etchappyuneori apar unele mancarimi(stiu de la prietena mea)bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De doctori ai auzit? S-a inventat si meseria asta. Si daca esti virgina nu inseamna ca "o boala e exclusa", de asta sa fii sigura.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu e deloc exclusa o boala. Poate fi o candidoza aparuta datorita scaderii imunitatii sau administrarii de antibiotice. Nu ai alta posibilitate decat sa mergi la ginecolog. Nu te va consulta ca pe femei, iti va lua doar sexretie pentru examinare si apoi iti va recomanda un tratament.

Abh
| Abh a răspuns:

Daca ai urmat un tratament cu antibiotic se poate sa fi facut o candidoza vaginala( nu are importanta ca esti virgina). Apeleaza la un medic ginecolog, acesta iti va prescrie un tratament.

| anna01 a răspuns:

Poate ia alergie la panty-daca porti, o canidoza sau o vulvo-vaginita(semn carcateristic este pruritul in special intensificat inaintea mentrei), pana te duci la ginecolog, fa spalaturi cu Tantum rosa de 2xzi si aplica unguent de galbenele in interiorul vaginului si in exterior.Vad ca spui ca ai un sapun special, poate de la prea multa igiena flora vaginala s-a dat peste cap, nu orice produs este recomandat pentru uzul intim-chiar daca se face reclama la el. Sper ca nu trebuie sa specific ca lenjeria trebuie sa fie din bumbac si exclus tanga-cel putin in perioada bolii.

| Elena_2807 a răspuns:

Un sfat pentru toate fetele! Nu va mai spalati in zona intima cu niciun fel de sapun sau gel pentru ca va distrugeti complet flora vaginala si va mai si imbolnaviti. Cel mai bine este sa va spalati cu apa sau cu ceai de musetel si din cand in cand puteti sa va dati cu unguent de galbenele cum spunea si anna.