anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog mult puteti sa-mi dati si mie un raspuns, pe mine ma intirzie ciclul foarte mult cam 15 -20 de zile, se poate sa fie ca am loat niste medicamente, ma gindesc ca dupa ce mi-a trecut ciclul am facut neprotejat 3 zile si dupa aceia am luat pasilele pentru rinichi, astept si eu raspuns va multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu iti intarzie din cauza pastilelor pentru rinichi, orice ar fi fost ele. Cel mai probabil esti insarcinata, ceea ce poate fi o problema fiindca exista riscuri ca bebelusul sa fie afectat de medicamentele luate (n-ar trebui sa iei medicamente daca faci sex neprotejat, fiindca practic nu stii niciodata cand esti insarcinata).
Fa-ti maine un test de sarcina si dupa aceea, indiferent de rezultat, du-te la ginecolog. Daca nu esti insarcinata, ai un dezechilibru hormonal sever care trebuie tratat urgent. Daca esti insarcinata (cel mai probabil) trebuie sa te asiguri ca bebelusul e bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
15-20 de zile? Foarte mult!
Un test de sarcină și vezi ce s-a întâmplat.
Mergi la un consult ginecologic pentru investigații și aplicarea unei metode contraceptive specifice nevoilor tale.
Sănătate.
Pa, pa.