Du-te la doctor, nu te speria ca nu iti da injectii pentru asta vezi in ceata din cauza acelui lichid cred eu, cel mai bine mergi la medic sa fi sigura, ochii iti sunt cei mai de pret pe lume
Posibil o infectie bacteriana ai grija spala-te cu apa calduta si prezinta-te de urgenta la medicul oftalmolog o sa-ti dea cu niste substante cu actiune antibiotica.Nu te ingrijora nu e grav daca tratezi la timp. Fugi la doctor. Sanatate.
Bai nene nu mai dati sfaturi daca nici minimele notiuni de anatomie nu le cunoasteti. Auzi ii curge umoarea apoasa, bine ca nu ai zis ca ii curge aia sticloasa.
Buna!
Eu te sfatuiesc sa mergi la medicul oftalmolog. Nu este ceva grav, probabil ca iti va da cateva picaturi pentru curatire.
Umoarea apoasa nu cred ca are cum sa curga, este in interiorul ochiului.
Daca tie iti curge din pleoapa inseamna ca nu e foarte grav, dar tot ar trebui sa vorbesti cu cineva.
Cum sa curga nenea umoarea apoase ? ce biologie stii =]]. du`te la doctor pentru ca s`ar putea sa fie o simpla infectie sau ceva mai grav si chiar si de la infectia aceea poti intampina greutati ale vederii in continuare
Buna! Nu este grav, dar am patit si eu cu un cutit si am mers la medic si nu stiu cu ce m-a dat. Du-te si tu la doctor.
INTELEGETI SI VOI O DATA PENTRU TOTDEAUNA?!?!?! Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.
Deeaandreea9156 întreabă: