| VittorioV a întrebat:

Va rog mult sa-mi spuneti cum sa scap de cosurile de sub piele am multe pe frunte,mari, dureroase si nu le mai suport! Si imi mai apar si pe nas sau pe langa buze. Stiti un produs bun pentru asa ceva sau vreo masca de fata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Hopirtean_Daniel_1998 a răspuns:

Spuma de ras!

| Stefan_Alexandra_1997 a răspuns:

Eu am incercat sa gasesc diferite produse pentru combaterea acneei dar cele pe care le-am folost nu sunt bune.Eu zic sa consulti un medic pediatru iar intre timp sa te speli zilnic pe fata de multe ori cu apa si uneori cu sapun.Practic acneea se formeaza din cauza sebumului care apare pe fata zi de zi din diverse cauze cum ar fi transpiratia.

| bekaandreea a răspuns:

Incearca sa te dai cu otet de mere...la mine a functionat si tot asa bune sunt cremele cu acid salcilic (ti le recomand pe cele de la Avon)

| Ioana298 a răspuns:

Apa oxigenata le usuca:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aplica pe fata o masca cu miere o data sau de doua ori pe saptamana. Mierea de albine are proprietati antibacteriene, astfel incat este excelenta pentru dezinfectarea si vindecarea petelor rosii minore. In plus, mai are o mare calitate: actioneaza cu delicatete asupra pielii sensibile.
Te pup!

| UnicaElla a răspuns:

Da,ai utea folosi Zinerit la mine merge sau sa te dai cu crema de galbenele ca asa vor iesi de sub piele si iti va fi usor sa le elimini