| ramona_3149 a întrebat:

Va rog nespus sa ma ajutati in legatura cu TAAZ. Deci, am incercat sa-mi editez o poza sa o fac sa arate mai bine, dar, la a doua etapa Trace Face, nu pot sa trec de ea desi fac ce imi spune. Trebuie sa editez urgent poza si sa fac ochii albastrii. Dar mai sunt si niste modele jos ca imi scrie Upload Photo or select a model si daca aleg un model pot sa fac exact ce vreau sa imi fac la poza mea! Inca odata va rog frumos sa ma ajutati. FundaVOT! Si scuzati-mi categoria!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Urmareste punctul albastru. Tu dai click pe poza ta exact in locul unde se afla punctul albastru pe poza model si ai asa : ochi la extreme, varful nasului, gura (la extreme) si barbia, apoi da click pe Next.
Succes!