| MouseSoricelDecasa a întrebat:

Va rog nu radeti, de acum 2 zile merg la baie dar cand incerc sa fac treaba mare nu pot, ma fortez dar nimic. A inceput sa ma doara burta, ce pot face ca nu mai suport?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| nebunatik94 a răspuns:

Constipatie.Poti incerca supozitoare indometacin, ceai laxativ

| MouseSoricelDecasa explică (pentru nebunatik94):

Ce fel de ceai imi recomanzi?

10 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=LJGFaTPascE Ai uitat? Sigur ai vazut-o la tv. Bea si multe lichide, si vei scapa de chinuri.

| AdelinaC a răspuns:

Microclismele au efect rapid, in maxim 10 minute si nici nu dor cand ti le faci

| doctorandus a răspuns:

Suna Salvarea.

| Sn4k3 a răspuns:

Nu te lasa!

| ziftode a răspuns:

Sanalax cu aloe
si, bea multe lichide
asta, DACA NU VREI SA TE DUCI LA DOCTOR

e DUREROS DE CLAR ca ai constipatie, sanalax e un laxativ natural, ala cu aloe e cel mai bun, mai bun decat ciocolax, si nici nu vreau sa mentionez laxative chimice ca ducolax

SI BEA MULTE LICHIDE, daca nu, o sa faci numai "pietre", si o sa zici mersi daca te doare gaura... de iesire, si nu o sa iti faca zgarieturi pline de sange!

| RaphahellDamian09 a răspuns:

Ia laxative

| Tarzhan a răspuns:

Știu că la mine mergea cu uleiul de ricin. Luam o linguriță și după jumate de ora eram gata.Și bunicul meu a avut problema asta și i.au zis că atunci când nu poate să i.a o lingurita de ulei de ricin dimineață. Poți încerca cu uleiul de ricin și dacă nu merge du.te la spital.

| AlexMaftei a răspuns:

Du-te la doctor si iti va da un tratament, nu mai sta asa!

| Elyelyalexandra a răspuns:

Suna salvarea sa iti faca ceva urgent!