| mirunamirunash a întrebat:

Va rog nu radeti de problema mea.
Am mare nevoie de ajutor,nu stiu ce sa fac...
Antunci cand trebuie sa fac treaba mare, nu pot...adica materia fecala are dimensiunii mai mari descat anusul meu si oricat as incerca nu pot...
Am incercat sa scot cu degetul dar nu am reusit tot...
Ma doare putin anusul...va rog nu stiu ce sa fac...help please.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| einenebun23 a răspuns:

Du-te la doctor laughing

| crzHTP a răspuns:

Incearca sa mananci mai putin intr-o zi si vezi daca tot asa faci. daca da, du-te la doctor! laughing

| ÎngerCretin a răspuns:

Chiar, nu e bine să râdeţi. E foarte periculos. Nu te putem ajuta prea mult. Cel mai bine e să consulţi un medic.

| cristina123c a răspuns:

Maninca mai multe lichide,,,,

| Deliiiia a răspuns:

Trebuie sa te hidratezi mai eficient, eventual sa bei ceaiuri speciale sau cafea. Si mancarea sa contina mai multe fibre.

| Isabellaaa a răspuns:

Te-ai constipat....asa patesc si eu si cam des..incearca sa mananci mancare cum ar fi supe ..de astea si eventual sa mergi in farmacie sa ceri un sirop pe baza de plante e foarte bun pe mine ma ajutat.Succes happy