| VladoiuDany a întrebat:

Va rog nu radeti. Sunt complexat ca am fata prea ascutita,vreau s-o am si eu mai patrata, cum imi pot marii oasele mandibulei, s-au macar dezvolta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ombladon a răspuns:

Nu poti

4 răspunsuri:
| TaviSMURD a răspuns:

Ceea ce vrei tu este asemanator Rinoplastiei dar mult mai complicat si mult mai costisitor si habar nu am daca se face in tara o asemenea operatie estetica fiindca natural nu ai cum sa faci asa ceva. Operatia consta in fixarea pe mandibula a unui suport din-tr-un anumit material usor modelabil ce ti-ar modifica forma fetei. Costa foarte mult din cate stiu in jur de 18/19000 de euro si se face in Italia. Si eu cand eram mic eram complexat ca eram mic dar apoi am ajuns la concluzia ca daca cineva ma place ma place pentru ceea ce sunt nu pentru cum aratwinking

| floresdemayo a răspuns (pentru TaviSMURD):

Ore se merita sa suferi atatea operatii ca sa fii mai frumos? Ai dreptate, cine te place, te place si asa, sau vine o vorba! "ce-i al tau, e pus deoparte". Conteaza sufletul omului, caracterul său. Dar pentru asta nimeni nu-si face griji sa si le ...modeleze, sa le imbunatateasca. Of, of...

| TaviSMURD a răspuns:

Din punct de vedere chirurgical in majoritatea cazurilor chirurgia estetica are ca scop corectarea anumitor defecte deci in general se merita dar exista si chestii pe care medicina nu le poate modifica desii cazul de fata este teoretic operabil doar ca necesita investitii mari dar dupa cum spuneam exista cazuri pe care doar Dumnezeu le poate rezolva.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Eu zic sa te duci la un coafor profesionist (chiar daca esti băiat) si sa-ti schimbi frizura. Le spui sa-ti propuna o coafura care sa te avantajeze la conturul fetei. In felul acesta, fața ta va avea alt aspect. Doar o data sa te duci. Iti vor da "startul" si vei stii cum sa te aranjezi pe viitor. Nu te lăsa, orice aspect se poate imbunatati. Noul "chip" te va face sa ai incredere in tine.